Председателят на „Конрад Аденауер“: Радвам се, скъпи г-н Борисов, за победата (снимка)

  • 04 април 2017 12:56

  • 1361
  • 2
Председателят на „Конрад Аденауер“: Радвам се, скъпи г-н Борисов, за победата (снимка)
© Фейсбук

Председателят на фондация „Конрад Аденауер“ Ханс-Герт Пьотеринг изпрати поздравителен адрес до председателя на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по случай победата на парламентарните избори в България. „Мое дълбоко убеждение е, че Вашата победа, скъпи г-н Борисов, е от голямо значение за българското общество, което има нужда от стабилност и отговорни политици“, се казва в писмото.

Пьотеринг изтъква, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е допринесъл значително за позитивното политическо и икономическо развитие на страната си чрез усърден труд и силна отдаденост. „Радвам се, че Вие, скъпи г-н Борисов, сте доверен партньор в рамките на Европейския съюз в тези неясни времена, особено по отношение на предизвикателствата в резултат от ситуацията в Русия, Турция и бежанците в Средиземно море“, казва в писмото си председателят на фондация „Конрад Аденауер“.

В поздравителния адрес до Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Ханс-Герт Пьотеринг заявява още, че ръководената от него фондация ще продължи да подпомага ПП ГЕРБ чрез провеждането на съвместни инициативи.

 


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1361 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ханс

2017.04.05 | 16:50

2
това не е победа, а абсолютен фалшификат на т.н. български избори. не си наясно, какво става в българия.

2017.04.05 | 16:50

1
Немското хюмне се радва , но на българите имсейбамамата ! Цените хвръкнаха нагоре ! Долу Герберастката тиква !

Добави коментар

Водещи новини