5 км опашка от товарни автомобили на ГКПП "Кулата" от гръцка страна

5 км е опашката от товарни автомобили на ГКПП "Кулата" от гръцка страна. За това бе уведомен служебният министър-председател Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то, който посети ГКПП "Кулата", за да се запознае с организацията на работа.

Премиерът коментира, че важното за страната ни е, че на българска територия няма колони от автомобили.

Огнян ГерджиковОгнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, председател на 39-то изказа удовлетворението си от работата на служителите на граничния пункт, но подчерта, че има нужда да се обърне внимание на хигиената.


Премиерът е придружен от служебните министри на вътрешните работи Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Христо АлексиевХристо Алексиев Христо Алексиев е служебен министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в.

Те посетиха Съвместния контактен център, в който работят смесени българо-гръцки екипи.

По-рано през деня министър-председателят Герджиков гостува на винопроизводители от района на Мелник. Премиерът разговаря с лозари и технолози на вино в две от винарните в района, изградени с европейски средства и български инвестиции.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет