Глобиха фирма за непочистени от снега улици в ж.к. "Младост"

  • 17 януари 2017 19:34

  • 2353
  • 2
Глобиха фирма за непочистени от снега улици в ж.к. "Младост"
© Novini.bg

Заради забавяне в извозването на отпадъци и почистването на квартални улици и тротоари на територията на столичния район "Младост" Столичната община налага санкция в размер 77 800 лв. за фирмата "ЗМБГ" АД за периода 5 - 16 януари 2017 г.

Това съобщава кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска на страницата си във Фейсбук.

Кметът посочва, че контролът по почистването и спазването на заложените в договора графици се извършва от екипите на Столичния инспекторат на терен. Фандъкова благодари на всички граждани, които в последните дни са изпращали до нея сигнали за непочистени контейнери за отпадъци. Днес лично проверих някои от адресите и възложих на фирмата да продължи работа по почистване на тротоари и подходи към спирките на метрото и на градския транспорт, отбелязва кметът.

Тя информира още, че Столичният инспекторат проверява и пазара в кв. "Младост 1", който се стопанисва от частна фирма, заради сигнали за забавяне в извозването на отпадъците.

Последвайте канала на

БТА
2353 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.01.18 | 12:03

2
Герберастите нищо добро не правят за България а само крадът
Инженера

2017.01.17 | 20:43

1
Елате да видите какво е във кварталните улици на кв.Западен парк, чистят се на високосна година разчитаме поне снегорин да пусне едно гребло няколко дни след края на снеговалежа.

Добави коментар

Водещи новини