Блъснатата на тротоар майка с две деца: Не знам как ще изляза на улицата

  • 19 септември 2016 16:11

  • 49937
  • 1
Блъснатата на тротоар майка с две деца: Не знам как ще изляза на улицата
© Булфото

Майката, блъсната от лек автомобил на тротоар в Ямбол, спасила по-голямото си дете, като му извикала "Вики, бягай". Това разказа 31-годишната Емилия Великова в ямболската болница, предаде БТА.

Младата жена тръгнала в неделя сутринта да води седемгодишния си син на детски рожден ден, но не успели да стигнат до празненството. Тя си спомня, че докато се движели по тротоара, чула шум и извикала на момченцето да бяга, а количката с бебето бутнала напред и поела удара.

Майката и бебето - момиченце на месец и половина, се чувстват по-добре, но все още са под наблюдение в ямболската болница. Според Емилия най-важното е, че са оцелели при катастрофата, но не знае как ще се справят със стреса.

"Не знам как ще изляза на улицата, за начало ще седя вкъщи. Винаги гледам през парка да минавам, да не минавам там, където има коли, винаги да минавам по пешеходни пътеки, обаче колите вече изскачат в гръб и ти не можеш да направиш нищо", каза младата жена.

Пострадалата се надява, че шофьорът, причинил катастрофата, ще получи справедлива присъда.

Константин Тодоров
49937 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.09.20 | 02:06

1
Ако шофьора е селски "бизнесмен" или има няколко присъди вече, справедливата присъда ще е: пускане под гаранция. По-справедливо от това не съществува.

Добави коментар

Водещи новини