Цветанка Ризова: Митко беше най-добрият човек, когото познавах

  • 24 август 2016 07:22

  • 28135
  • 3
Цветанка Ризова: Митко беше най-добрият човек, когото познавах
©

"Митко беше най-добрият човек, когото познавам. Той притежаваше доброта, а това е най-ценното качество, което може да притежава човек. За него проблемите не съществуваха. Научи ме на търпение и спокойствие".

"Отиде си един прекрасен човек, със сигурност. Много прекрасен.”

Това каза журналистката Цветанка Ризова, с която Димитър Цонев си партнираше в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Димитър Цонев беше знакова фигура в историята на Българската национална телевизия. Той отдаде по-голямата част от професионалната си кариера на обществената медия, в която работи като репортер, редактор, водещ и заместник-директор на Канал 1. Зрителите ще го запомнят като водещ на информационната емисия „По света и у нас” и предаванията „Още от деня”, „Неделя х 3”, „Формула 5” и автор на 17 документални филми.

Беше изключителен професионалист – част от едно поколение, което създаваше основите на модерната журналистика в България, непосредствено след демократичните промени през 1989-та година. Юрист по образование, журналист по призвание, когото зрителите харесваха и на когото вярваха. Той съобщаваше години наред знаковите събития от нашия живот и се вписваше в духа на времето с бърза реакция и ярко присъствие на екрана.

 

Росица Валентинова
28135 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ризова дърта курвоооооооооооооооо

2016.08.29 | 10:08

3
тая Ризова голяма курва , в едно предаване с тиквата ,как си подаваше крака между краката на бойко феса-не сме слепи курвооооооооооооооооооооооооо
balgarski konnik

2016.08.26 | 09:34

2
za umrelite ili dobro ili nishto da ne se kazva... Malchime qko za toq sluga na Kremal. Nadqvame se e U4indolskiq da otide v raq skoro.

2016.08.26 | 09:34

1
А БЕ ИЗРОД УЧИНДОЛСКИЯ КАТО ОТИДЕ В РАЯ ТИ КАКВО КОЛ ЛИ ЩЕ ЗАБИВАШ НА ЗЕМЯТА ЧЕ ПОЖЕЛАВАШ СМЪРТТА НА ДРУГИТЕ ТИ ГЛЕДАЙ ДА НЕ ГО ИЗПРЕВАРИШ ДОЛНОПРОБНО ВЛЕЧУГО

Добави коментар

Водещи новини