Ивелина Василева и Боян Петров заедно със служители от МОСВ изкачиха Черни връх

  • 21 август 2016 17:18

  • 2081
  • 2
Ивелина Василева и Боян Петров заедно със служители от МОСВ изкачиха Черни връх
© Булфото (архив)

Близо сто служители на Министерството на околната среда и водите /МОСВ/, начело с министър Ивелина ВасилеваИвелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 г. в Бургас. През 1988 г.  завършва, изкачиха Черни връх в природния парк "Витоша", съобщиха от пресцентъра на МОСВ.

Водач е бил алпинистът Боян Петров. Към групата се е присъединила и бившият министър на околната среда и водите Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, която също е запален планинар. Екипът на МОСВ е тръгнал към върха от хижа "Алеко". Алпинистът наложил "добро темпо", но групата го следвала неотклонно. На върха десетки планинари са спирали министър Василева и Боян Петров, за да си поговорят и снимат за спомен.

Тимбилдингът на МОСВ е "генерална репетиция" преди другите два големи похода в рамките на кампанията "Яко е да си еко 2", информират от ведомството. Първият е изкачването до връх Мальовица в националния парк "Рила" на 11 септември. А вторият е до най-високия водопад - Райското пръскало, в националния парк "Централен Балкан" на 2 октомври. И в двата похода са поканени да се включат всички желаещи. Водач отново ще е Боян Петров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2081 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.08.21 | 20:37

2
КУРВА

2016.08.21 | 20:36

1
ОЩЕ ЕДНА АРТИСТКА.........

Добави коментар

Водещи новини