Пращаме 20 тона минерална вода на Скопие (снимки)

  • 08 август 2016 15:00

  • 1531
  • 0
Пращаме 20 тона минерална вода на Скопие (снимки)
© Министерски съвет

Правителството ще предостави за 20 тона минерална вода за района на Скопие, осигурена от държавните горски стопанства. Това беше договорено на оперативна среща между кмета на Скопие Коце Траяновски и началника на политическия кабинет на министър-председателя Анжелина Тотева, която по нареждане на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се зае с координацията по предоставяне на допълнителна помощ за съседката ни. На разговорите присъства и главен комисар Никола Николов.

Създадена е организация да бъде отговорено и на други искания за хуманитарна помощ от страна на властите в Република Македония. Преди това представители на б ългарските институции проведоха съвещание с ръководителите на местния оперативен щаб, на което бяха разпределени задачите на спасителите според спецификите на пораженията в различните квартали. Направен беше и оглед на терен на съвместната организация по търсене и спасяване на хора и отводняване.

Както Novini.bg писа четири екипа на пожарната оказват съдействие на македонските власти. Те се включига в спасителна операция в Скопие.


 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1531 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини