Пореден уикенд с огромни задръствания в Бургас

  • 06 август 2016 12:55

  • 2577
  • 2
Пореден уикенд с огромни задръствания в Бургас
©

Пореден уикенд с огромни задръствания в Бургас.

Хилядите туристи, тръгнали към Черноморието, се озоваха в дълги колони във и около морския град, предаде Нова телевизия.

Два са критичните участъци, които пътуващите трябва да преодолеят - отсечката Поморие-Ахелой и районът малко след детелината в посока Крайморие, Приморско и Царево - там се слива трафикът от комплекс "Меден рудник" и магистрала "Тракия".

Калина Христова
2577 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Гларус

2016.08.08 | 18:35

2
Кога ще ни оставите града на мира бе хора? Писна ми да ми правите калъбалък в собствения ми град, чувствам се като затворник. Куцо, кьораво и съкато ми тръгнало на море! Всякакви неориентирани малоумници се опитват да шофират по улиците ни, да не говоря за тапите които се предизвикват от така наречените туристи. Откровенно ме е страх да шофирам! Аз не ви идвам по градовете/селата, моля оставете и нашия град намира! До татуираните батки с лъскави коли и придружаващите ги 'яки' каки: Като сте такива гъзари и паралий що ми идвате по осраното черноморие вместо да отидете на Бахамите примерно или на Сейшелските острови, а може и на ШейСелските острови да отидете! Обаче там не може да си показвате спокойно селянията а?

2016.08.07 | 18:20

1
Когато направят разклонения от магистралата на север и на юг. Например от Съдиево едно разклонение към Слънчев бряг и на юг към Средец, Габър и т.н. до Созопол.

Добави коментар

Водещи новини