Наградиха силистренец, помогнал на нападнатия с нож шеф на БОП (снимки)

  • 17 юни 2016 14:28

  • 5130
  • 1
Наградиха силистренец, помогнал на нападнатия с нож шеф на БОП (снимки)
© Пресцентър МВР

Старши комисар Кристиян Петров връчи днес благодарствен адрес и плакет на Юлиян Михайлов, жител на областния град и бивш служител на МВР. Жестът е израз на признателност за мъжеството и смелостта на силистренеца, оказали се решаващи за предотвратяване на фатални последици при нападение с нож над служител на МВР на 7 юни т. г., съобщават от пресцентъра на вътрешното министерство.

Припомняме, че на 7 юни пред сградата на Областната дирекция на МВР бе нападнат с нож началникът на на сектор БОП в дирекцията Илиян Великов.

Оказвайки се един от множеството случайни свидетели на произшествието, единствен Михайлов е имал куража да се намеси и така да изиграе важна роля в неутрализирането на нападателя. В присъствието на ръководни служители на силистренската дирекция, старши комисар Петров се обърна с думи на благодарност и уважение към постъпката на Юлиян Михайлов. Като изрази признателност за жеста, Михайлов изтъкна, че, воден от колегиална солидарност, и за миг не се е поколебал в действията си. Той пожела здраве и успехи на всички служители на ОДМВР -Силистра, допълват от пресцентъра на МВР.

Константин Тодоров
5130 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.06.18 | 13:43

1
Samo nerazbrax koi ot dvamata ..?

Добави коментар

Водещи новини