Отшелник спасява от рак със змиярник

  • 16 май 2016 07:19

  • 6557
  • 3
Отшелник спасява от рак със змиярник
©

Дядо Нектарий от Зографския манастир в Атон (Света гора) цери коварната болест с чудодейна билка. 84-годишният мъдрец разказа, че с помощта на змиярник (наричана още змийска хурка и змийски лапад) може да изчисти тумори от телата на болни хора, пише "България днес".

Според достолепния монах отварата от билката трябва да се приема в продължение на около 2 седмици и здравословните проблеми ще изчезнат (виж рецептата в карето).

"По време на прием на билката абсолютно се забранява химиотерапията. Двете лечения не бива да се съвместяват, тъй като билката е силно отровна. Освен това змийската хурка е много люта и не трябва да се прекалява с дозата, защото човек може да се почувства зле. Пийте отварата 15 дни и ще видите какъв чудодеен резултат ще има, много сила има в това растение", обясни Дядо Нектарий, докато беше кротко приседнал на пейка в светата обител. Около него се беше струпала група от любопитни поклонници, които с интерес слушаха разказа му за лечението. Миряните искаха да се докоснат до мистичното растение сякаш за да се уверят лично в чудодейната му сила.

"Излекувал съм вече няколко човека. Имаше и тежки случаи, но змиярникът успя да ги изцери", добави монахът, докато в ръката си държеше грудки от змийския лапад. Той старателно ги беше събрал в малка касетка и извика по-млад духовник, на когото заръча внимателно да ги пази.

"Змиярникът расте около Зографския манастир, но може да бъде намерен и в горите в България и Сърбия. Опитвам се да го култивирам, засега успешно. Останалите монаси също ми помагат в отглеждането, като гледаме да изберем подходящо място. Грудките се засаждат през 15 сантиметра, не се поливат като земеделска култура, защото растат в диво състояние", каза аскетът, който живее повече от 40 години на Света гора и се е отдал на пълно отшелничество.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6557 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Някой

2017.11.08 | 15:25

3
Къде е това "каре" с рецептата?
до нофини бг

2016.06.14 | 16:28

2
Аз пък търся журналистка да ме излекува от куродръв симптомите ми се появяват рано сутрин и вечер преди лягане,желающи има ли?
MIT

2016.06.14 | 16:28

1
Napisete po podrobno kak da stignem i namerime toq dqdo !

Добави коментар

Водещи новини