Президентът присъства на освещаването на параклиса на Националната гвардейска част (снимки)

  • 10 май 2016 19:15

  • 1645
  • 0
Президентът присъства на освещаването на параклиса на Националната гвардейска част (снимки)
© Булфото

Свидетел съм на прогреса, който се вижда тук, затова е добре да се знае какво се случи в изминалите три години. Най-много трябва да благодарим на българските гвардейци, с чийто доброволен труд, воля, вложено сърце и душа, всичко това се оказа възможно. Това каза държавният глава и върховен главнокомандващ Въоръжените сили Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който бе гост на Националната гвардейска част.

Президентът присъства на освещаването на параклиса на НГЧ „Свети Архангел Михаил“ и разгледа обновените и реновирани обекти на територията на представителното военно формирование.

„Гвардейците са символ на българската държава и нека се знае, че техният труд e високо ценен от държавните институции“, обърна се президентът Плевнелиев към военнослужещите от Националната гвардейска част.
Сред гостите бяха кметът на столицата Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки..

Novini.bg
1645 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини