Ненчев отпразнува Възкресение Христово заедно с военнослужещи от Сухопътните войски

  • 01 май 2016 16:37

  • 4493
  • 1
Ненчев отпразнува Възкресение Христово заедно с военнослужещи от Сухопътните войски
©

В първия ден от Възкресение Христово, 1 май 2016 г., министърът на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. посети военнослужещите от Сухопътните войски, които изпълняват задачи по охрана на българо-турската граница в района на Елхово/Лесово.

„Благодаря за вашия самоотвержен труд, за професионализма, с който помагате на вашите колеги от Гранична полиция в опазването на държавната граница“, каза министър Ненчев при срещата с тях. Със своето семейство той занесе козунаци и Великденски яйца на военните от Сухопътните войски и заедно отбелязаха Светлия празник.

Над 270 военнослужещи в празничните дни оказват помощ на органите на МВР по охраната на южната ни граница. Те са от военни формирования от състава на 2-ра механизирана бригада в градовете Шумен, Хасково и Ямбол, от Центъра за подготовка на специалисти в Сливен и от 110-ти логистичен полк в Пловдив.

Военнослужещите патрулират заедно със своите колеги от Главна дирекция „Гранична полиция“ и им оказват логистична поддръжка и подпомагане

Росица Валентинова
4493 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.05.02 | 10:34

1
Toa s kurvata Boiko v ada da gorat

Добави коментар

Водещи новини