Фолкпевицата Роксана се разминала на косъм с кървавите взривове в Брюксел

  • 23 март 2016 07:34

  • 3426
  • 3
Фолкпевицата Роксана се разминала на косъм с кървавите взривове в Брюксел
©

"Господ ми спаси живота от атентатите в Брюксел! Страх ме е, че може да загина в такъв атентат! Моля са всички българи по света да бъдат живи и здрави." С тези насечени изречения и сериозна уплаха в гласа фолкпевицата Роксана коментира атентата в белгийска столицата, пише "България Днес".

Изпълнителката се разминала буквално за няколко часа от най-страшната драма в живота си, като взела съдбоносното решение да се прибере по-рано в България. През уикенда Роксана гостувала в Брюксел, където имала професионални ангажименти. "Разговарях с човека, който организира участията ми, и той ме посъветва да се наспя хубаво и едва тогава да пътувам за България. Някаква сила ме накара да тръгна веднага, макар да бях много уморена", разказа Роксана.

Фолкпевицата буквално не е на себе си - разстроена е, плаче, когато си спомни, че е била в Брюксел малко преди атентата, и се чувства ужасно за жертвите на терористичния акт.

"Благодаря на Господ, че успях да се прибера живи и здрава. Бог ме е пазил в тези моменти и затова съм му изключително благодарна. Нека Господ така да пази и всички българи по света. Аз съм много организиран човек, но в момента мислите и изказванията ми са много разпилени... Не мога да пресъздам какво усещам... Ужасно е", каза още хитовата изпълнителка.

Роксана има ново планирано участие в Брюксел на 26 март (събота), но е категорична, че няма да пътува за белгийската столица, защото се страхува за живота си. На следващия ден трябва да гостува в италианската столица Рим, но тепърва ще решава дали е в емоционално състояние да изпълни поетия ангажимент. Освен това почти целия месец април ще бъде в Германия, което допълнително я кара да се чувства притеснена.

"Вече обмислям варианти да пътувам за участия в чужбина с личния си автомобил. Много по-бавно и изморително ще е, но ще се чувствам далеч по-сигурно. Разстроена съм за всички жертви и техните роднини", добави фолкпевицата.

През последния ден тя преживяла и още една голяма лична драма. В публичното пространство била разпространена новина, че е катастрофирала в Испания, което изобщо не отговаря на истината. Нейният баща прочел измислената история и изпаднал в нервен срив. Роднините й били много притеснени, докато не разбрали, че е лъжа. "Хора, моля ви, спрете да злословите и имайте повече човещина. Роднините ми преживяват тежко подобни истории, а аз се чувствам много зле", завърши Роксана.

Колегата й Тони Стораро беше не по-малко емоционален, като изказа възмущението си от зловещите нападения. "Моите съболезнования към близките на всички загинали. Разтърсен съм от случващото се и не мога да повярвам, че някой е способен да отнеме толкова много животи с лека ръка. Не искам да си помислям, че мога да бъда на мястото на семействата, които в момента изпитват болката от загубата на своите роднини, приятели и любими. Тъжно ми е за тях и макар да знам, че е без значение за тези хора, им изпращам цялата си любов и подкрепа. Моля се тази лудост скоро да спре. Не искам семейството ми да живее в свят, пълен с толкова много зло и опасности", коментира Тони Стораро.

Последвайте канала на

Novini.bg
3426 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Е - Н

2016.03.23 | 15:00

3
Това някакъв травестит ли е?!?

2016.03.23 | 15:00

2
Е, деееа, защо на такива ВСЕ им се разминава?
Дида

2016.03.23 | 15:00

1
Наистина жалко... че и се е разминало :(

Добави коментар

Водещи новини