Спират водата на места в София

  • 21 март 2016 07:16

  • 2151
  • 0
Спират водата на места в София
© Gettyimages

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. 21, кв. "Враждебна" се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. в района на кв. "Враждебна".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Евлоги и Христо Георгиеви в центъра се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 18.00 ч. по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" от ул. "Оборище" до ул. "Мадрид".

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Йордан Хаджиконстантинов", ж.к. "Надежда" 2 се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в района на ул. "Митрополит Авскентий Велешки", ул. "Чудомир", ул. "Христо Силянов", ул. "Семафорска", ул. "Свети Никола Нови", ул. "Дравски бой", ул. "Траен мир".

Заради подмяна на спирателен кран на ул. "Гургулят" в центъра се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 ч. по ул. "Гургулят" от бул. "Витоша" до ул. "Княз Борис"; по ул. "Княз Борис" от ул. "Скобелев" до ул. "Гургулят"; по ул. "Скобелев" от ул. "Цар Асен" до ул. "Княз Борис".

Във връзка с подмяна на спирателен кран и ремонт на уличен водопровод на ул. "Маестро Кънев" и ул. "Брезов рид", ж.к. "Овча купел" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. по ул. "Крушовски връх" от ул. 675 до ул. "Буземска"; по ул. 675 от ул. "Брезов рид" до ул. "Крушовски връх"; от ул. "Народно хоро" от ул. "Крушовски връх" до бул. "Овча купел"; по бул. "Овча купел" от ул. "Александър Геров" до ул. "Орчо войвода", ул. "Босилек", ул. "Земляне".

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Фредерик Жолио Кюри", ж.к. "Изгрев" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.00 ч. по ул. "Фредерик Жолио Кюри" от ул. "Никола Мирчев" до бул. "Драган Цанков", бул. "Драган Цанков" 36.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. "Гоце Делчев", ж.к. "Стрелбище" се налага спиране на водоподаването от 10.30 до 18.30 ч. по бул. "България" от ул. "Метличина поляна" до ул. "Хайдушка гора"; по бул. "Гоце Делчев" от бул. "България" до ул. "Червена роза".

Заради изместване на водомерен възел на ул. "Шишманова конница", кв. "Бояна" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 14.00 ч. по ул. "Шишманова конница" от ул. "Кикиш" до ул. "Асен Георгиев"; по ул. "Брезите" от ул. "Шишманова конница" до ул. "Матей Преображенски".

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "Никола Габровски", ж.к. "Дианабад" се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. в района на ул. "Никола Габровски" 20.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2151 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини