Цветанка: Веселин Маринов е мъжкар във всички отношения

  • 19 ноември 2011 17:27

  • 5740
  • 2
Цветанка: Веселин Маринов е мъжкар във всички отношения
©

Ако се вярва на жълтата преса, аз трябва да съм изневерила на Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши с 1 милион хора. Това обяви пред Нова телевизия съпругата му Цветанка Маринова.

Двамата се разделиха преди седмици, когато стана ясно, че тя му е изневерявала, докато той изнасял концерти из страната.

В началото на интервюто, Цветанка заяви, че доскоро е била в чужбина и като се върнала с удивление разбрала, че уж е дала интервюта за два жълти вестника - „Галерия“и „Всеки ден“. „Това е един отвратителен вестник, за когото не съм давала интервю“, каза Цветанка за в. „Всеки ден“ И допълни, че единственото интервю, което действително е дала, ще излезе следващата седмица във вестник „Шоу“.

Цветанка категорично отрече писанията, че е била интимна с Христо Стоичков. "Това е абсолютна глупост. Той също ще предприеме някакви мерки, но макар да е свикнал с това", каза Цветанка Маринова. И допълни, че с футболната легенда никога не е имала любовен роман, въпреки че двамата се познават от близо 20 години.

"Моят съпруг е убеден, че е предаден. Аз твърдо заявявам, че не съм му изневерявала. Ако беше поговорил първо с мен, а не пред медиите, можеше да се разберем", каза още тя. И допълни, че тя също се чувствала зле, както и че в момента била е много объркана.

От думите на Цветанка Маринова стана ясно, че писмото, в което той певецът й казва, че се разделят, било написано от неговата секретарка. Той й диктувал текста, след което е помолил да го изпрати. „Двамата трябва да проведем разговор, защото не можеш да се разделиш с някого с писмо“, казва още съпругата на Маринов.

След което тя започна да изтъква неговите качества „Винаги съм искала да бъда с него, затова съм го избрала. Той е много чувствителен и страхотен. Той е страхотен като мъж във всички отношения. Той е мъжкар във всички отношения, включително и в леглото“. Тя опроверга твърденията, че е имало много извънбрачни връзка. „Не съм палава в никакъв случай. На мен също многократно са ми казвали, че той има любовници в цялата страна. Но аз никога не съм обръщала внимание на тези приказки“, каза още Цветанка Маринова.

Според нея, мъжът й не е взел решението да се разделят въз основа на писанията в жълтите вестници, тъй като той никога не чел клюкарски издания и открито ги презирал. От разговора стана ясно още, че двамата нямат предбрачен договор. След като е разведат официално, всеки ще си вземе собственото имущество.

Последвайте канала на

5740 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.12.05 | 19:11

1
ако сте спортист и имате нужда от ортези, протектори и предпазно облекло www.sportnamedicina.com

2016.12.27 | 15:49

2
ей спортиста , много си див бе! Ще ти пожелая Веско М. да ти пее до края на живота ти скапан, като се поти върху теб да капе. Докато му правиш свирка той да ти пее.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини