Наложена е санкция на снегопочистваща фирма от кмета на Берковица

  • 09 февруари 2016 13:09

  • 966
  • 1
Наложена е санкция на снегопочистваща фирма от кмета на Берковица
© Булфото

Кметът на Берковица инж. Милчо Доцов е наложил санкция на фирмата ЕТ "Вълчан Войвода-Дойчин Власакиев", която се грижи за снегопочистването в община Берковица, съобщиха от общинската администрация.

Санкцията е заради несправяне със ситуацията при последния снеговалеж през януари т.г., уточниха от общината. Според Доцов при обилния снеговалеж и ниските температури тогава в известна степен е бил нарушен нормалният ритъм на живот в общината и е предизвикано неудобство за гражданите.

Според кмета фирмата не е имала добра организация при почистването на снега и много от улиците са били заледени. Доцов посочва, че основните пътни артерии са били почистени, училищата, детските градини и социалните заведения не са спирали работа, но според него това не е било достатъчно, за да се даде добра оценка на фирмата.

Калина Христова
966 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.02.09 | 18:20

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини