Младеж нахлу в стаята на гаджето си, завари в леглото майка й

  • 28 януари 2016 12:17

  • 16456
  • 25
Младеж нахлу в стаята на гаджето си, завари в леглото майка й
© Getty Images/Guliver

Уникално разследване се води в Кюстендилско, след като младеж нахлу в дома на бившето си гадже. Случката е най-коментираната тема в едно от най-големите села на региона - Граница, след като зам. административният ръководител на Кюстендилски районен съд съдия Николай Николов върна за допълнително разследване случка между двамата влюбени, разиграла се през месец май миналата година. Главните действащи лица в нея се оказват местните младежи Митко и Боянка от селото, пише struma.bg.

Разследването по случая е уникално, тъй като официално е за влизане в чуждо жилище нощем, коментират юристи от Кюстендил. Обикновено влизането в чуждо жилище е част от деянието кражба, но по време на разследването станало ясно, че Митко нямал намерение да краде.

Следователите установили, че Боянка и Митко са бивши гаджета. След като се скарали, Боянка се прибрала в дома си и си легнала в детската стая на къщата, в която живеела с родителите си. Освен Боянка в детската си легнала и майка й. Около 05:10 ч. призори в стаята нахълтал влюбеният Ромео и запалил осветлението. С огромна изненада обаче открил, че от съседното легло наднича майката на Боянка. След като установил, че не е сама в стаята, влюбеният младеж побягнал, прескачайки през оградната мрежа на имота.

На сутринта Боянка се оплакала в полицията и срещу бившето гадже било образувано досъдебно производство за влизане в чуждо жилище нощем, за което законът предвижда лишаване от свобода от една до пет години.

Разследващите установили, че среднощната поява на Митко не било прецедент, а по-скоро практика двамата млади да се виждат.

Според съдия Николов обаче, за да бъде виновен Митко, е нужно не само да е влязъл в спалнята на бившата си приятелка през нощта, но и да е използвал за това сила, заплашване, хитрост, ловкост, злоупотреба с власт или специални технически средства. По време на разследването обаче следователите така и не са събрали доказателства в тази посока.

„Само влизането в чуждо жилище, без да е осъществен улесняващият акт, не съставлява престъпление”, пише в решението си съдия Николов.

Последвайте канала на

16456 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Fiona Trevor

2022.08.31 | 23:52

25
Внимание на всички: Аз съм Фиона, съпругът ми ме заплашва с развод, ако посмея да го разпитам дали ми изневерява. И той напусна дома си за 3 години, намерих контакт с д-р Огунделе, мощен заклинател, този човек върна съпруга ми при мен в рамките на 24 часа със силите си. Казах му, че ще продължа да споделям името му, защото намерих някой да говори за него, преди да се свържа с него, ако имате нужда от помощ, свържете се с д-р Огунделе на WhatsApp: +27638836445. Имейл: ogundeletempleofsolution@gmail.com. В брака ми отново има мир, благодаря ви, сър.
Verona Reece

2022.07.19 | 21:33

24
Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, гаджето ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински. Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми. Верона.
Sabina

2022.07.08 | 17:22

23
Благодаря ви д-р Огунделе! Съпругът ми искаше развод, защото се виждаше с друга жена, разбрах за страхотен магьосник. След работата на д-р Огунделе съпругът ми отмени процеса по развода. И се върна у дома след 24 часа и сега сме щастливи заедно. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата му работа, затова споделям това тук, за да знаят хората за този велик и честен човек, ако имате проблеми с връзката или брака или други проблеми, можете да му пишете в WhatsApp и Viber чат: +27638836445. Името ми е Сабина.
Anna Bush

2022.06.08 | 16:40

22
Името ми е Анна Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.
Joanne Lewsley

2022.02.02 | 02:10

21
Помогнете ми Благодаря на този човек. Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.
Joanne Lewsley

2022.01.31 | 10:54

20
Помогнете ми Благодаря на този човек. Джоан Лусли е моето име. Благодарение на д-р Огунделе за възстановяването на брака ми и финансовия ми живот, след 2 години раздяла със съпруга ми, потърсих помощ, но никой не можа да помогне и намерих д-р Огунделе. След любовното му заклинание бракът ми беше възстановен в рамките на 24 часа. Съпругът ми се върна у дома, ако имате нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с него, Той е страхотен магьосник, който държи на думата си. Свържете се с него с неговия WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Моля, благодаря на д-р Ogundele, че ми помогна с любовните ми проблеми, със съпруга ми и донесе щастие в личния ми живот и моя семеен живот.
Greta Wood

2022.01.18 | 03:43

19
Казвам се Грета Ууд, толкова се вълнувам, че намерих магия, която е реална, честен и прави това, което казва, че ще направи, отне 24 часа, за да се върне жена ми, за да се върне у дома и след помощта на д-р Огунделе... благослови те и Бог да те пази в безопасност и здраве. Казах му, че ще споделя свидетелството си като признателност, така че ако имате нужда от помощ, съветвам ви да се свържете с него в WhatsApp или Viber чат: +27638836445. Той е човек на думата си.
Helena Mark

2021.10.06 | 10:20

18
ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ: Чувствам се толкова щастлив, когато пиша това свидетелство, казвам се Хелена Марк. Сега съм с любовта на живота си, съпругът ми ме напусна заради друг мъж и потърсих помощ навсякъде, но никой не можеше да помогне, миналата седмица намерих информацията за контакт на д -р Огунделе, обясних му всичко и след 24 часа работата му съпругът ми ми се обади по телефона и поиска моята прошка, д -р Огунделе е мощен, свържете се с него на WhatsApp или Viber: +27638836445. Той е честен и могъщ.
Susan Mile

2021.04.12 | 15:39

17
СВЪРЖЕТЕ СЕ ДР. САКА ЗА МОЩЕН МАГАЗИН, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕТЕ ДА ВЪРНЕТЕ ВАШИЯТ ЛЮБОВНИК ВЪЗМОЖНОСТ КАК ДОЛГО СЕ РАЗКРИХТЕ ИЛИ КОЙТО МОЖЕ ДА БЪДЕ СЕГА, Д-Р САКА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА ВИ ВЪРНЕТЕ В рамките на 24 часа, ТОЙ КАТО МИ ПОМОГНЕ, ТОВА МЪЖЪТ Е ПРЕМНО МОЩЕН И ЧЕСТЕН КОНТАКТ Д-р SAKA на WhatsApp или Viber Chat: +27634201775 и имейл: sakasolutiontemple@gmail.com. Казвам се Сюзън Майл, споделям свидетелството си, този човек е истински и мощен.
Rita Berry

2020.08.29 | 02:13

16
МОЩНИ ПРОДАВА: СПОДЕЛЯМ ТОВА ИЗПИТВАНЕ НА ВСИЧКИ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТ В СВЪРЗВАНЕТО СИ, МАРИА ИЛИ ЛИЧНИЯТ ЖИВОТ, ЗАЩОТО ИМА РЕШЕНИЕ. МОИТЕ ИМЕТА Е РИТА БЕРИ, МОЯТ ХУБАНД НАЛЯВА МЕН И НАШИТЕ 2 ДЕЦА ЗА ДРУГА ЖЕНА ЗА 3 ГОДИНИ. ОПИТАХ СЕ СИЛНО САМО ЗА ДЕЦАТА СИ, НО НЕ МОГА ДА КОНТРОЛИРАМ БОЛКИТЕ, КОИТО МЪЧАТ СЪРЦЕТО МИ. Бях болна и объркан, аз се нуждаех от помощ, така че аз дадох проучване в интернет и дадох форум, където видях добрата работа на DR OGUNDELE, страхотен разпръснат кастител, който е помогнал на хората преди това. КОНТАКТИХ НЕГО И НЕГО ПРЕСТАВЛЯВА СЕ ПРЕПРАТИ ЗА МЕН, ДА СЕ СУПРИЗИ СЛЕД 24 ЧАСА, МОЯТА ХУБАНДА ИЗГЛЕЖДА ДОМА И ИСКА ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА МОЯТА ЗАБАВЛЕНИЕ, ДР ОГУНДЕЛЕ Е МОЖЕН ЧОВЕК И НЕГО СПРЕЩАЕ СЕ ХАРМЕС, АКО ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕТЕ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ СЪВЕТЕТЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ С НЕГО ВРЕМЕ НА КАКВОТО СЕ ИЛИ ВИБАТА: +27638836445. Д-р ОГУНДЕЛЕ Е ИСТИНСКИ, БЛАГОДАРИМ ДА МИ ПОМОЩ.

Добави коментар

Водещи новини