Битата учителка от Севлиево: Скубаха ме, ритаха ме и ме псуваха пред очите на децата

  • 14 януари 2016 09:02

  • 2436
  • 3
Битата учителка от Севлиево: Скубаха ме, ритаха ме и ме псуваха пред очите на децата
©

Всички тези случаи на агресия, които има и на които ставаме свидетели благодарение на медиите, са функция на едно действащо общество, което има недоизградени морална и ценностна система, защото още миналия век по целия свят се заговори за така наречената множествена интелигентност, където личностният статус на човека е съвкупност от интелектуална, емоционална и социална интелигентност”, коментира в студиото на „Здравей, България” по Нова телевизия Емилия Калоянова – учителката, която беше бита от майка на ученик.

Инцидентът стана в час по английски език в СОУ „Васил Левски” в Севлиево. Учителката твърди, че конфликтът започнал, тъй като не разрешила на детето да си тръгне от час и да говори с майка си по телефона.
 
Емилия Калоянова разказа какво й се случи и поясни, че освен тази жена има още няколко родители на деца от класа, от което е детето, които влизат в училище по всяко време и вдигат скандал. „Пред очите на децата започна да ме скубе, да ме блъска в гърдите, да ме дере, да ме рита, да ме псува. Ако не беше чистачката, агресията щеше да бъде още по-голяма”, спомни си учителката.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2436 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
дааа

2016.03.02 | 23:39

3
Необразовано фолкаджииско поколение,не може да имаш големи очаквания от ПРОСТАЦИ!!!
Метъл

2016.03.02 | 23:39

2
Няма с какво друго да се оправдаваме и сега фолка е виновен ! В щатите да не би да имат фолк ? И там има гета и малоумници на , които все другите им са виновни , като на този отгоре !

2016.03.02 | 23:39

1
Детето е на родителите!А не на училището.Винаги родителите са виновни за поведението на децата.Следователно майката има право. Това защо ли е написано от този известен писател? "Не позволявай училището да попречи на образованието ти." Марк Твен

Добави коментар

Водещи новини