Кандидатирам се за кмет на София, защото всички останали са лаици, обяви Кадиев

  • 09 септември 2015 08:51

  • 1937
  • 6
Кандидатирам се за кмет на София, защото всички останали са лаици, обяви Кадиев
© Булфото

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в се кандидатира за трети път за кмет на София стана ясно вчера. Днес той потвърди новината в сутрешния блок на бТВ, но опроверга твърденията, че е издигнат от АБВ.

„Аз не мога да съм кандидат на АБВ и изобщо не мисля, че мястото на АБВ е в управлението. Мога да бъда независим кандидат, подкрепен от коалиция, мога да бъда кандидат от коалиция от леви партии – ляво, лявоцентристки“, изтъкна той.

„Аз бих се съгласил да бъда техен кандидат, ако те са равнопоставени. Всички партии, които гарантират на мен, аз им гарантирам равнопоставеност“, допълни Кадиев.

„Кандидатирам се, защото всички останали са или лаици по отношение на Столична община, или хора, които от 20-ина години се въртят там и са част, било то от модела „Софиянски“, било от модела „Фандъкова“ и не вършат нищо. Единственият, който винаги е бил опозиция, съм аз“, обясни мотивите си социалистът.

Той побърза да уточни, че в никакъв случай не иска да обиди някого и добави: „Казвам го, защото нямат опит в Столична община, ще трябва да се учат. Общината ми е пределно позната – няколко копчета, които трябва да се натиснат, няколко човека, на които трябва да се обадиш“.

Помолен да коментира защо не е подкрепил кандидатиралия се наскоро от БСП лява България проф. Михаил Мирчев, Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в отбеляза: „Защото ми писна да срещам хора, които казват – гласувам за ГЕРБ, защото няма за кой друг“.

„Изправям се срещу Фандъкова, срещу ГЕРБ. ГЕРБ са като Ислямска държава - мачкат всичко по пътя си“, възмути се още кандидатът за кмет.

Кадиев увери обаче, че няма да напусне левицата.
„Аз няма да напусна. Все си мисля, че преди да изключат мен, трябва да изключат тези, които помогнаха да се назначи Пеевски, тези, които въртяха далавери с горски фондове. Колко пъти съм искал оставката на Станишев?“, продължи Кадиев.

Аз никога не съм бил проблемът на БСП, бил съм оправданието на БСП, изтъкна той по повод твърденията, че ще бъде изключен от столетницата.

Някой ден ще има ляво управление на България. Но не носталгично, а технократско. И това съм се опитвал да променя, завърши изложението си Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Последвайте канала на

1937 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Мохикана

2015.09.10 | 12:19

6
Кадиев за пореден път показва колко много си вярва! Само че е в голяма заблуда! След като левицата не го е издигнала, значи е преценила, че не е достатъчно достоен за тази позиция. Но Кадиев не се предава, той драпа ли драпа! Блажени са вярващите!!!
червен бoклук

2015.09.09 | 23:37

5
Обърках се! Кой от кандидатите е БКП ? Оня ли дето никой не го е чувал или тоя дето милионите от ВЕИ-тата са му малко?
Червен малоумник

2015.09.09 | 23:37

4
ЧЕРВЕНА МАЙМУНА -- МИЛИОНЕР !! ПРИ АГЕНТ ГОЦЕ ТИ Е МЯСТОТО !!!

2015.09.09 | 23:36

3
Тоя наглец Кадиев е милионер на наш гръб ! Като зам . финансов министър уреди фирма на жена си , която да ни продава ток ? ! Крадец и престъпник !

2015.09.09 | 23:36

2
Бандит на когото мястото му е в пандиза , а не кмет на София за да краде още !!

2015.09.09 | 23:36

1
АБВ - Кадиев , крадец милионер , ГРОБ - Фъндъчкова , БСП - потомствен комунист Мирчев , АТАКА - юристът НОЕВ . КОЙ ? Разбира се НОЕВ ! САМО АТАКА !

Добави коментар

Водещи новини