Бизнесът в Стара Загора: Трябва да съкращаваме хора заради цената на тока

Очаква се хиляди хора да изразят по улиците в Стара Загора. Увеличението на цената на тока неминуемо ще доведе до лоши последици за бизнеса. Това заяви по Нова телевизия Александър Александров, прокурист на едно от протестиращите предприятия в Стара Загора.

"Едно такова увеличение ще се отрази върху дейността и едни бъдещи инвестици на дружествата. Вместо да мислим за увеличение на заплатите на работниците, ние трябва да мислим за съкращаване", поясни той.

"Не може едно такова решение да се вземе в края на юли и да се въведе в началото на август. В моето предприятие работят 55 души, сега трябва да мислим за съкращение или намаляване на заплатите", коментира собственикът на предприятието.

Коментари

 1. 2015.08.08 | 08:33
  само оправдания,до вчера кризата,днеска тока а утре какво ще е
 2. 2015.08.08 | 08:33
  Мале колко са жалки. Мислили били за повишаване на заплатите. А Е ЕЕЕЙЙ ОЛИГОФРЕНИ, на кого сте вдигнали заплатите последните 5 години бе смешници долни. С всеки изминал месец сте с все по-големи печалби и с все по модерни коли... направо не ги понасям тези псевдо бизнесменчета. Всички до 1 да фалират.
 3. 2015.08.08 | 08:33
  чорбаджиите да си намалят печалбата, а не да съкращават хора и повишат заплатите, а не да дъвчат само глупости по телевизиите
 4. 2015.07.29 | 20:20
  Намалете си печалбата,а не заплатите.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет