National Geographic търси изследователи на България

  • 16 януари 2015 17:52

  • 1934
  • 0
National Geographic търси изследователи на България
©

Шестима българи ще заведат операторите на National Geographic до най-красивите и непознати кътчета на страната ни, а кадрите ще бъдат излъчени по световния канал като част от предаването Еxplore Bulgaria.

Второто издание на проекта дава възможност на зрителите да участват в поредицата. Всеки може да се включи в инициативата „Стани изследовател с National Geographic Channel България“, която има за цел да намери шестима българи с откривателски дух. Желаещите да се включат в конкурса могат да го направят на сайта на инициативата: explorebg.natgeotv.com от 19 януари до 19 февруари.
Участниците трябва да качат свои снимки и да напишат мотивационно писмо, с което да убедят журито, че те са най-подходящите изследователи. След приключване на конкурса от всички кандидатствали ще бъдат избрани 30-те, събрали най-много гласове. Те ще бъдат поканени на интервю и от тях ще бъдат избрани шестима души. Всеки един от тях ще бъде герой в един от шестте епизода на Explore Bulgaria.

Снимките на поредицата стартират през март и април, а излъчването на първи епизод в ефира е предвидено за 26 май, от 21.30 часа.
Вече познатите лица на Explore Bulgaria от миналата година Мая Стоилова, Георги Палазов, Надежда Карастоянова и Васил Попов ще обикалят страната ни и ще показват още интересни места от родината. Към тях се присъединява момичето на "Лотария България" Ванчела, която ще търси хората на България и ще се опита да разбере какви са мечтите им.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1934 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини