Ученички стават проститутки в нета

  • 05 януари 2015 06:37

  • 5448
  • 4
Ученички стават проститутки в нета
©

Момичета стават компаньонки в нета, без въобще да подозират и да са давали съгласието си. Злосторници крадат снимки от профилите на ученички и млади жени в социалните мрежи. След това създават с тях фалшиви профили с измислени имена на жени, предлагащи платена компания, любов и секс в специализираните еротични и порносайтове, пише "Монитор".

При това „шегаджиите” често качват в „розовия” сайт и линк към истинския профил на „жертвата” в социалните мрежи или имейла й. Така нищо неподозиращите жени и момичета изведнъж са подложени на истински интернет тормоз и са залети от оферти на сексманиаци, перверзници и всякакви извратеняци.

Кражбата на снимки и използването им за подобни гнусни цели често се прави и от отхвърлени бивши гаджета, които по този начин си отмъщават за нанесената им обида и накърненото им честолюбие и мъжко достойнство. При това понякога шегите никак не са безобидни. Търновски ученик случайно попаднал в еротичен сайт на снимката на своя съученичка, която според обявата предлага кампания срещу заплащане. Слухът бързо се разнесъл из школото и достигнал до по-големия брат на момичето. Последвал лют скандал, сълзи и клетви, че написаното в сайта не е вярно, а снимката й е била открадната от профила й във Фейсбук.

В друг случай пък пренебрегнатото гадже за отмъщение направило профил и качило снимки по бельо на бившата изгора в порносайт, работещ под маската на сайт за запознанства. След това гаднярът направил така, че настоящият приятел на бившата му любима „случайно” да попадне на разголените й снимки в сайта. Последвал страшен скандал, завършил с прекъсване на връзката на двойката и дори размяна на удари помежду им.

Наред с крадените снимки на бившите гаджета и съученички в измислените профили в „розовите” сайтове често се крадат и използват и такива на наши и световни музикални и филмови звезди, популярни лица от шоу бизнеса и дори на истински американски порнозвезди.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5448 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Замислен

2015.03.12 | 19:32

4
Чудя се на някой хрумва ли му че за да ти откраднат разголени или провокативни снимки първо ти сам трябва да си ги направиш и после сам да си ги качиш някъде. Ама сега нали е модерно да си снимаш задника и да го показваш на хората
Бойко Борисов е педераст!

2015.03.12 | 19:32

3
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! КТБ далаверата подготвена от ГЕРБ също мина.

2015.03.11 | 13:02

2
Явор Колев къде си бе путко? С това трябваше да се занимаваш а не с торент тракери
до Константин Тодоров

2015.03.11 | 13:02

1
Много си ТЪП коце...

Добави коментар

Водещи новини