Маджо си идвал в България, когато било необходимо, не се притеснявал

  • 07 октомври 2011 06:47

  • 4965
  • 3
Маджо си идвал в България, когато било необходимо, не се притеснявал
©

Никога не съм бил абонат на политиката. Тя не е между моите интереси, нито е смисълът на живота ми.

Това казва бившият външен министър Виктор Вълков в интервю пред “България Днес”. Полага нужните усилия, отвръща той, попитан дали Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се справя като премиер. “Дали си е свършил добре работата дотук, ще покажат изборите. Те са най-добрият коректор за даден управник”, продължава той.

“Може би имате предвид г-н Младен Михалев? Не съм толкова близък с него, за да го наричам Маджо. Да, продължаваме да общуваме, защото сме приятели от много години”. Това отговаря Вълков, попитан продължава ли да поддържа приятелството си с Маджо.

Бившият външен министър разказва, че познава Михалев по спортна линия – “И двамата сме свързани с футболния клуб “Славия”. Вълков казва, че винаги страшно се забавлявал, когато чете, че Михалев е пристигнал тайно в България. По думите на Вълков Маджо си идвал в страната, когато му е необходимо. “Няма от какво да се притеснява. Всичко друго, което се говори, включително и това, че са стреляли по него в Швейцария, са абсолютни измислици”, категоричен е Вълков.

“Представяте ли си, че ако по някой се стреля в европейска държава, това няма да слезе три месеца от световния телевизионен ефир”, продължава той.

“Не ми е казвал нищо подобно. Нормално е в медиите да излизат подобни неща. Вие много се стараете, пък и това ви е работата все пак”, отговаря Вълков, попитан дали Младен Михалев се страхува за живота си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4965 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бум

2014.02.09 | 23:31

3
Няма ли да го гръмнат и тоз най-после
kinesiotapebg.eu

2013.10.12 | 18:52

2
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Иван Радов

2013.03.06 | 10:43

1
Дали си е свършил добре работата дотук, ще покажат изборите. Те са най-добрият коректор за даден управник” Ами не. В Българиа никой не гласува на база свършена работа, умения, успехи. В България от доооооста време се гласува на база празни приказки, лай по медиите, кебапчета, абсурден патриотизъм и чиста глупост. Б.Б. и Сидеров са светли примери. Сидеров няма една заслуга, едно реално действие, освен лай, мизерии, евтини рекламни трикове. А продължава да си има разен електорат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини