Чорапи и роза имало в сейфа на Цар Киро

  • 02 октомври 2011 06:38

  • 3802
  • 7
Чорапи и роза имало в сейфа на Цар Киро
© Интернет

Чифт чорапи и червена роза. Това открили полицаи в един от трите тайни сейфа в къщата на Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от в Катуница.

Парите и диамантите на Цар Киро са изчезнали безследно, научи "Стандарт".

Веднага след задържането на ромския бос служителите на реда са направили обиск в къщите му в Катуница със съдебна заповед. Две от тях бяха подпалени при размириците още миналия петък след убийството на 19-годишния Ангел Петров. Те били ползвани от ромската фамилия за резиденции и се оказали почти празни.

Третата къща е на дъщеря му Събка, където по думите на хората от Катуница Рашков и жена му Костадинка живеели постоянно. Именно вътре в тайно помещение били монтирани трите сейфа на ромския цар. За да бъдат отворени обаче, се наложило да дойдат спецполицаи, които разбили шифъра на секретните ключалки. Учудването на униформените било огромно, тъй като вътре нямало пари, диаманти и злато, с чието изобилие е известен Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от.

Първият сейф бил абсолютно празен, във втория имало чорапи, дрехи и една червена роза, а в третия полицаите открили документи и единствената ценност - монети с нумизматична стойност. По всяка вероятност Цар Киро и роднините му са успели да изпразнят съкровищницата и да скрият богатството си на сигурно място. Хора от Катуница са категорични, че това е станало веднага след смъртта на Ангел.

По отношение на местонахождението на роднините на Рашков - ден след като Районният съд в Асеновград го остави за постоянно в ареста, се говори, че са настанени при свои близки. По непотвърдена информация те се намират в град Елин Пелин. Полицията знае местонахождението им, но отказва коментар по въпроса от съображения за сигурност.

Последвайте канала на

3802 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
казанова

2011.10.04 | 00:18

7
по потвърдена информация са намерени използвани презервативи
kinesiotapebg.eu

2011.10.03 | 21:59

6
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Novini.bg

2011.10.03 | 21:59

5
kinesiotapebg.eu, Престанете, идиоти !!! Турете си я отзад !
знаещ

2011.10.02 | 17:01

4
В България в органите на полицията и прокуратурата и въобще правозащитните органи са назначени най-голямите тъпанари които живеят на територията на страната. Пет дена го пазихте и охранявахте с барети, помогнахте му да си изнес и скрие всичко и сега му правите "проверки"/"обиски" или претърсвания. Чорапите и розата са една подигравка с органите на реда и с цялата държава.Знел е че сте прекалено тъпи да му проверявате сейфовете и ви е оставил едни миризливи партенки-Душете кучета, като сте абсолютни некадърници ще му душите миризливите партенки.Хубави, че не са се изходили, да му душите и ядете лайната... Първо му помагате да скрие всичите си пари, а сега му правите обиски и претърсвания-такава профанщина няма никъде по света.Абе изобщо защо работите като полицаи, прокурори и кой ви назначи?!?!? А дали не сте взели пари от него????То дръга логика няма-или сте прекалено тъпи да я работите тази работа и за нищо не ставате или сте взели подкупи!

2011.10.02 | 16:14

3
пак много са намерили :D
МЛАДИЯ ДОГАН.

2011.10.02 | 16:14

2
http://skandalno.net/wp-content/uploads/2010/02/shi2.jpg
as

2011.10.02 | 16:13

1
po nepotvyrdena informaciq taka sy6to sa namereni i damski prevryzki v edin ot seifovete :))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини