Зарязана от гадже тийнейджърка разлепи собствените си некролози

  • 26 септември 2011 17:18

  • 2902
  • 2
Зарязана от гадже тийнейджърка разлепи собствените си некролози
©

Несподелена любов докара 19-годишната Лилия М. от Сандански до истерия и през почивните дни младата девойка хвърли в ужас приятели и близки, след като разлепи собственоръчно направени свои некролози по най-оживените улици в курортния град, пише в. Струма.

Часове след като се разделила с гаджето си, също санданчанин, на бял лист Лилия оформила сама некролога си - поставила своя снимка, изкопирала от интернет тъжно четиристишие и най-отдолу написала: "Погребението ще се състои утре от 09:00 часа. От опечалените". Според некролога Лилия починала предния ден. При оформянето му тя не съобразила, че погребение в 09:00 часа, когато текат църковните служби за здраве, почти никога не се организира и плюс това тъжният обред бил само часове след посочения от нея смъртен час.

Некролозите Лилия разлепила по едни от най-оживените места в Сандански - централната улица "Македония", успоредната на полицейското управление и в района на автогарата. Според разкази на запознати 19-годишното момиче залепило некролог и на входната врата на възлюбения си. За часове "тъжната вест" се разнесе сред санданчани и Лилия сама отлепи некролозите. Според разкази на приятели на Лилия връзката с гаджето й била краткотрайна, но тя успяла да се влюби до лудост. Разказвала, че той е мъжът на живота й, за него би направила всичко и че иска с него да изживее остатъка от живота си.

Междувременно Лилия е публикувала във Facebook стих от интернет, олицетворяващ душевното й състояние и нейния блян. Той гласи: "Прати ми, Господи, съпруг, мил, умен като никой друг, и да е силен и красив, да знае да е мълчалив, и да обича да ме слуша, и да не пие, да не пуши, парички много да изкарва, да ме обича, да ми вярва, да не скитори все навънка и като харча, да не мрънка; гърба ми вечер да разтрива, с одеялото да ме завива; и моля се да ме разбира и отговора да намира. И щом му стана аз съпруга, да не поглежда вече друга !! АМИН!"

Сред останалите постове в профила на младото момиче е и чалга песента "Животът продължава" в изпълнение на Ивана, с чиято публикация става ясно, че 19-годишната Лилия М. явно започва да се отърсва от любовните си мъки и да се връща към нормалния си начин на живот.

Novini.bg
2902 2

Коментари 2

Добави коментар
comment

2011.09.29 | 20:40

2
"Прати ми, Господи, съпруг, мил, умен като никой друг, и да е силен и красив, да знае да е мълчалив, и да обича да ме слуша, и да не пие, да не пуши, парички много да изкарва, да ме обича, да ми вярва, да не скитори все навънка и като харча, да не мрънка; гърба ми вечер да разтрива, с одеялото да ме завива; и моля се да ме разбира и отговора да намира. И щом му стана аз съпруга, да не поглежда вече друга !! АМИН!"----------------ама ти доста неща искаш, обаче си объркала думата съпруг с плюшена играчка
съвременна любов

2011.09.26 | 21:39

1
момчето като се огледал в писанията ти във Фейсбук и веднага е разбрал към какво се стремиш и за това си останала зарязана

Добави коментар

Водещи новини