Пускат нова въздушна линия София - Доха

  • 13 септември 2011 17:20

  • 1975
  • 0
Пускат нова въздушна линия София - Доха
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще участва в официалната церемония по повод откриването на въздушната линия Доха-София, съобщиха от правителствената информационна служба.


Събитието е насрочено за сряда и ще започне с посрещането на първия полет, осъществен от Qatar Airways. Авиокомпанията ще оперира 4 пъти седмично между София и Доха с междинно кацане в Букурещ, със самолет Airbus 320.

В церемонията участие ще вземат също министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски, министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27, кметът на град София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, председателят на парламентарната комисия по транспорт, информационни технологии и съобщения, Иван Вълков, посланикът на Катар за България и Румъния Н. Пр. Салем Ал Джабер и Акбар Ал Бакер, изпълнителен директор на Qatar Airways.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1975 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини