Алексей Петров: Гордея се, че прякорът ми е Трактора

  • 08 септември 2011 08:16

  • 6509
  • 11
Алексей Петров: Гордея се, че прякорът ми е Трактора
© Булфото

Впечатлението, че съм опасен човек искаха да създадат моите опоненти.

Аз бях първият човек в България, който обяви, че ни чака лошо управление. Това каза в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия кандидат-президентът Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.


Прякорът Трактора не ме дразни, даже ми е повишено самочувствието, заяви Петров. Той допълни, че даже често го напомня.
„Не бих участвал в никакво състезание, включително и в предизборната битка, ако нямам намерение да спечеля“, категоричен бе той.

Според него е създаден много добър екип около него. „Мога да разчитам на младите хора. Не след дълго и пенсионерите ще бъдат наясно, че ако работи малкият и среден бизнес и възрастните хора ще имат добри пенсии“, заяви Петров.

„Мисля, че съм различен от всички“, категоричен бе кандидат – президентът.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна каза, че според него е изключително грешно да се определят гласовете на гражданите като купа с плодове.

„Още преди близо година, когато заявих готовност да се кандидатирам за президент, заявих готовността си да отговарям на всеки един неудобен въпрос“, припомни Петров.

Кандидат – президентът заяви, че близо 3 години е класифициран като агент под прикритие и поясни, че това не е вярно. Петров уточни, че се е занимавал с рисковете и анализите на внос на тероризъм.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна съобщи, че е назначен от генерал Атанас Атанасов в службите по време на правителството на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Той уточни още, че в ДАНС е работел като главен експерт. Петров поясни още, че заплата през този период не е получавал и добави, че едно от условието да започне да работи в ДАНС е било и това да запази бизнеса си.

Във връзка със срещата между братя Галеви и бившия вътрешен министър Румен Петков, Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна заяви, че той е бил потърсен заради авторитета, който той е имал пред Галеви. Той поясни, че не е било предвидено срещата да е с вътрешния министър. Петров отказа да заяви кой го е помоли да организира тази среща и каза, че това трябва да остане в архивите на МВР.

Трактора разкри скандална информация, че братя Галеви са имали важна информация за заместник – министър от кабинета на Сергей Станишев.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна потвърди, че е знаел за ареста му. Той каза, че се е готвила мащабна операция и поясни, че е знаел, че се работи по фабрикуването на обвинение срещу него, но не е очаквал действително да се случи.

„Управляващите упражниха голям натиск върху прокуратурата и съда и ми се наложи да стоя една година в ареста“, каза още Петров.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6509 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Rosen

2011.09.21 | 08:39

11
Гордее се че прилича на трактор в лицето.
samo aleksi

2011.09.21 | 08:39

10
kato gledam kak go ma4kat i iskat da go izkarat nai lo6iq vijdam strah v upravlqvashtite. Strahlivcite gi e strah ot edin mojesht 4ovek. Obe6taniqta koito dava sa dobri i mislq 4e 6te pobedi.
arhar

2011.09.21 | 08:38

9
Според мен щом Ал. Петров е доцент, значи той е много умен човек !? Преди време доц. Ал. Петров говореше за хаоса, откъдето си направих извода, че той познава законите на Термодинамиката и в частност законите на Ентропията . След като познава прекрасно тези закони, той би трябвало и да е добър математик !? Доказателство за последното е и консултациите, които правеше преди време във връзка с финансовата политика на банките, когато говореше за лихвите у нас ! Нека да не забравяме и че доц. Ал. Петров е креатура на Гоце ! Някой беше казал преди няколко дни, че Гоце бил много умен човек, а имаше една поговорка , която гласеше : ' Каквото повикало, това се обадило ' Все пак и Гоце, и доц. Ал. Петров са кадри на ДС ... Имам вътрешна интуиция, че доц. Ал. Петров , когато е бил ученик, е ходил на международна олимпиада по математика и се е върнал със златен медал от там, като по този начин е доказал интелекта си !?

2011.09.10 | 21:39

4
А Борисов не е ли агент на ДС? Или то ей така случаен човек може да влезе в академията в Симеоново? Или пък да бъде лична охрана на Тато? Като почнете с това "комунисти, ДС, БКП, СССР" и прочие "плашила за малки деца", та чак се самозабравяте.
samo aleksi

2011.09.21 | 08:38

8
ave hora tai i tai vsi4ki sred upravlqvashtite sa mafioti pone da izberem nai silniq izmejdu tqh ta da im stape na vratovete ina4e nqma se opravim
айдук

2011.09.21 | 08:38

7
Стар петел с нови шпори. Там където има борби между петли като остарее петелът му слагат нови шпори и така казват стар петел с нови шпори
1234567890

2011.09.10 | 21:41

6
По-смешни избори не сме имали !
Гого

2011.09.10 | 21:41

5
Чакам Кадафи и Хосми Мубарак да се кандидатират за президентските избори.
1234567890

2011.09.08 | 15:28

3
По-смешни избори не сме имали !
1

2011.09.08 | 15:16

2
ЗАКУПЕТЕ ФУТБОЛНАТА ФЛАНеЕЛКА на WWW.ORIGINALNI.BE !!
kinesiotapebg.eu

2011.09.08 | 15:16

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини