Спират парното в Русе

  • 22 април 2014 09:20

  • 1715
  • 0
Спират парното в Русе
©

Парното в града ще бъде спряно през тази седмица.

Във връзка с повишаването на средно дневните температури и прогнозата за трайно затопляне, и в съответствие с Общите условия за продажба на топлинна енергия за битови (стопански нужди) на потребителите от 22 април до 25 април „Топлофикация Русе" ЕАД ще спре отоплението, съобщават от дружеството. Всички клиенти които желаят да се възползват от отопление след този период е необходимо да заявят своето желание с решение на общото събрание на сградата.

С цел изготвяне на коректни изравнителни сметки, от Топлофикация-Русе приканват клиентите си да осигурят достъп за отчет на уредите за дялово разпределение на фирмите за дялово разпределение.

За месец април 2014 година клиентите на дружеството няма да имат възможност да подават данни за отчет на собствените си уреди за дялово разпределение чрез сайта на „Топлофикация Русе" ЕАД, поради задължителното изискване на нормативната уредба за визуален отчет.

От дружеството изказват благодарност на всички клиенти и декларират, че в настоящият летен период ще положат максимални усилия за подготовка на следващия отоплителен период.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1715 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини