Утре до 35°

  • 31 август 2011 12:18

  • 385
  • 0
Утре до 35°
© Интернет

Времето утре ще бъде слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, по-значителни над планинските райони, където не е изключено да прегърми и превали. Максималните температури ще бъдат между 30° и 35°, в района на София около 30°. Това е прогнозата за времето на НИМХ към БАН, съобщи „Фокус”.

Над Черноморието времето ще бъде предимно слънчево, след обяд с бриз. Максимални температури на въздуха 28°-30°. Температурата на морската вода е около 24°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Над планините преди обяд ще бъде слънчево. В следобедните часове ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали краткотраен дъжд и ще прегърми. По билата ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 24°, а на 2000 метра – около 15°.

В петък времето ще остане предимно слънчево, след обяд - горещо с максимални температури между 30 и 35°. Ще има временни увеличения на облачността, но само на отделни места в планините в следобедните часове за кратко ще превали. В събота ще има по-значителни увеличения на облачността и в много райони ще превали и прегърми, а температурите слабо ще се понижат. В неделя облачността ще намалее и ще е предимно слънчево.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
385 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини