Рибарски лодки задръстиха тротоарите в Радва

  • 10 декември 2013 08:42

  • 1625
  • 2
Рибарски лодки задръстиха тротоарите в Радва
©

Рибарски лодки задръстват тротоарите в Равда. Това нововъведение пречи на майките с колички в града, съобщи Нова телевизия. Те няма как да стигнат безопасно до единствената детска градина в селото. Жените обясняват, че проблемът е от месеци и досега, въпреки оплакванията им, от кметството не са предприели мерки плавателните съдове да бъдат преместени там, където им е мястото – в морето.

Светлана Стойкова разказва, че всяка зима собствениците на лодки в Равда ги паркират по тротоарите. И така е от години.

Освен на пешеходците, плавателните съдове пречат и на видимостта на водачите.

Кметът на община Несебър Николай Димитров обеща, че ще провери случая и ще санкционира собствениците на лодките:

„Не е приятно по тротоарите, по улиците да се затруднява движението, особено в районите, където има обществени сгради и учредения, особено като детските градини. Ще бъдат предупредени хората и ще бъдат съставени съответните санкции. Проблемът ще бъде решен.”

Последвайте канала на

Десислава Станева
1625 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.12.10 | 19:04

2
В Равда си гурно има една, а в Несебър има десет. По добре насочете вниманито си към бреговата ивица на Равда, за да покажете тан какви безчинства се вършат - заграждат се обществени терени, на които се изграждат гаражи за лодки и жилища върху тях. На най живописния плаж в Равда е изкопан брега и се строи хотел. Хайде поразмърдайте се малко!!!
гошо

2013.12.10 | 17:02

1
Тези кметове по-добре да бъдат попривързани към детектор на лъжата за да се разбере най-накрая,че до един са крадци и безхаберници.

Добави коментар

Водещи новини