Животновъдите се срещат с Орешарски в понеделник

  • 31 октомври 2013 16:13

  • 850
  • 2
Животновъдите се срещат с Орешарски в понеделник
©

Днешният протест е протест на Бойко Синапов, а не на животновъдите, каза Мария Степанчева, председател на Асоциацията на биволовъдите.

„Това е една свита около него, които излязоха въпреки договорката, която имаме с Министерство на земеделието и храните за среща с премиера Орешарски и с министъра на финансите Чобанов, която среща ще бъде в понеделник от 14.00 часа в Министерски съвет”, обясни тя.

„Всички разумни животновъди сме казали, че няма да излизаме на протест, докато разговорът не мине, тогава вече целият бранш ще реши какви да бъдат действията от тук нататък. Бойко Синапов не се вслуша в гласа на животновъдите, извика една сюита от 20 – 30 животновъди и не мога да разбера дали е някаква ПР-ска кампания или не, но това не е протест на животновъдите”, посочи Степанчева.
По думите й, след срещата ще се съберат всички представители на животновъдните организации и ще се разберат какви действия да се предприемат, засега обаче протест на животновъди няма.

„Нека всички да знаят, че това не е протест на животновъдите, защото ако е, недоволните ще са много повече. На България не са й нужни протести, нужно е да се действа”, каза още Мария Степанчева.

Тя обясни още, че освен нея, на срещата с премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще присъстват и Дарина Шишкова, Румен Стоянов, Станчо Колев и още няколко души, но тези от тях, които са присъствали на днешния протест са под въпрос.

Последвайте канала на

850 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.10.31 | 22:04

2
предлагам не животновъдите а самите животни да се срешнат с многоуважавания премиер.

2013.10.31 | 22:04

1
Защо ми се струва, че председателя на овцевъдите има по-голяма тежест от председателя на биволовъдите??? Сигурно е заради броя на отглежданите животни, а?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини