ЖП гарата в Пазарджик ще бъде изцяло обновена

  • 26 август 2013 12:01

  • 2158
  • 0
ЖП гарата в Пазарджик ще бъде изцяло обновена
©

ЖП гарата в Пазарджик ще бъде изцяло обновена , а ремонтът ще започне до 10 дни. Това каза при посещението си в областния град министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, предаде репортер на novini.bg.

По думите му основната причина за забавянето е обжалването на конкурса за фирма –изпълнител на проекта, но към момента няма пречка да бъде даден старт на ремонтните работи ,защото жалбата е оттеглена. Очакваме до няколко дни да има реален договор за започване на ремонта, а пазарджишката гара е един от обектите, които са в най-тежко състояние, коментира министърът. Стойността на проекта е в размер на 3.5 млн. лв., като част от програма за преустройство и модернизиране на няколко жп гари в страната – жп гара София, Пазарджик и Бургас.

Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на и неговият заместник Петър Киров инспектираха железопътни инфраструктурни участъци в Пазарджик, които са с финансиране по Оперативна програма „Транспорт“. В рамките на визитата беше инспектирана подготовката на железопътните звена, необходими за изграждането на временен мост и обходен железен път при пазарджишката гара.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2158 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини