Атанасов: Цветанов превърна ГДБОП в инструмент за рекет

  • 24 април 2013 09:00

  • 2494
  • 6
Атанасов: Цветанов превърна ГДБОП в инструмент за рекет
©

Прокурори от Софийска градска прокуратура и от Специализираната прокуратура разпитаха вчера бившия министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа за връзките му с временно отстранения шеф на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. Междувременно прокуратурата повдигна обвинения срещу трима от директорите на СДОТО за неизпълнение на задълженията им по служба, от което са настъпили тежки последици.

Според бившия началник на Националната следствена служба ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров проблемът е, че вече и в Брюксел и във Вашингтон разбраха, че по времето на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се е послушвало безразборно и безконтролно, като председателският съвет на Европейския парламент дори взе решение да провери България по тези случаи.

"Бившият министър трябва да отговаря на много неща, защото освен фрапантните нарушения със СРС-тата, той превърна ГДБОП в инструмент за рекет върху бизнеса" заяви пред ТВ 7 ген. Атанасов.

Най-лошото според него е, че покрай тези скандали българските граждани ще забравят основната причина за падането на правителството на Борисов – тежката социална, политическа и икономическа криза, която предизвика то.

"Дано прокуратурата да не изиграе на тези избори ролята на обществена пералня и седмица преди тях да изчисти имената на Цветанов и Флоров", изказа съмненията си ген. Атанасов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2494 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.12.15 | 21:34

6
Ко.мунистически к.алтаци, времето ви неумолимо изтича.Герб е победител независимо от лаенето ви, и въпреки мобилизацията на комунистическата сган.
Гюро Михайлов

2014.12.15 | 21:33

5
Цветан Цветанов не е ли човекът , който винаги е бил председател на предизборният щаб на ГЕРБ и пет пъти последователно са печелили избори??? Цветан Цветанов не разби Октопода,Наглите и Килърите- създаде нови. Цветан Цветанов не удари, а си уреди контрабандата,наркоканалите и рекета!!! Цветан Цветанов не е ли човекът, който ще има основен принос в спечелването на изборите на 12 май??? Щеше! Народът не го иска!!! Няма да има как да сменя кашоните!!! Цветан Цветанов ще е първият осъден министър!
Гюро Михайлов

2014.12.15 | 21:33

4
Тепърва ще търпим погромите на ГЕРБ. Ще е по- зле и след БКП. Нали не искате герберизмът да продължава да копае дъното?
прочел

2013.04.24 | 16:32

3
Затова имаме сега избори и кочината на доносник БУДА трябва да бъде съборена завинаги!!!
Ares

2013.04.24 | 13:01

2
Идва време разделно. Сбогом ГЕРБ и БСП. : ))
tnr

2013.04.24 | 13:01

1
Сбогом Герб и БСП идваме с нови идеи за тази държава САМО АТАКА!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини