Маргарита Попова заминава за Виена

  • 19 март 2013 16:00

  • 1076
  • 0
Маргарита Попова заминава за Виена
©

Вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще бъде утре на еднодневно работно посещение във Виена като почетен гост на откриването на изложбата "Иван Шишманов и Обединена Европа" в Института по славистика на Виенския университет, информира БТА.

Изложбата е подготвена от Държавния културен институт към МВнР, а организатори са Българското посолство във Виена и Българският културен институт "Дом Витгенщайн". Маргарита Попова е патрон на националните чествания по повод на 150-ата годишнина от рождението на българския учен проф. Иван Шишманов. Вицепрезидентът ще изнесе доклад на тема "Проф. Иван Шишманов и Европа".

При посещението си Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще бъде придружавана от проф. Румяна Дамянова, която е председател на Инициативния комитет за отбелязването на годишнината и ръководител на интердисциплинарен проект с международно участие "Иван Шишманов и модернизацията на българската хуманитарна наука".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1076 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини