Пловдивският кмет притеснен за финансирането на проектите

  • 21 февруари 2013 15:33

  • 777
  • 1
Пловдивският кмет притеснен за финансирането на проектите
©

Според кмета на Пловдив Иван Тотев, който е от партия ГЕРБ, целта на подадената от правителството оставка е да бъде спасена държавата, за да не тръгне в грешна посока, предаде БНР.

Той изрази притеснение за изпълнението на множеството проекти, за които Пловдив очаква финансиране от централния бюджет:

"Това, което се случва, е ход, който има за цел основно да доведе до това страната ни да тръгне в посока, в която никой, аз предполагам, че и опозицията, не иска да тръгне. Никой от тези, които до вчера искаха оставка на правителството, не е подготвен за оставка на правителството. И изказванията от последните два дни категорично го показват. От гледна точка на това какво предстои и как ще се отрази на община Пловдив - Община Пловдив има много проекти, които е стартирала през този мандат. И ще бъдат изпълнявани, трябва да бъдат изпълнявани още години напред. Така че от гледна точка на това, ако има промяна на управлението на държавата, дали ще повлияе на развитието на община Пловдив, категорично да. Аз се надявам, че ние ще запазим добър диалог със съответните институции и всички тези проекти, които искаме да реализираме в град Пловдив, ние ще ги реализираме", каза кметът.

Иван Тотев отказа да отговори на въпрос, дали за днешния протест в София в подкрепа на кабинета "Борисов" са организирани автобуси от Пловдив.

Последвайте канала на

Десислава Станева
777 1

Коментари 1

Добави коментар

2013.02.23 | 09:56

1
Този, освен че уеднакви цвета на тентите по заведенията на главната-само черно-бели!!!??? и искаше да сложи паравани, за да не гледаме безплатно античния театър!!??, нищо друго не е направил. Типично по гербовски надмина негодните си предшественици. Кви проекти, кви 5 лв.? Ще, ще, щяхме-само това повтарят в транс тиквата и подчинените му.

Добави коментар

Водещи новини