Уволнението на Сергей Игнатов не било продиктувано от някаква невроза на Борисов

  • 29 януари 2013 07:18

  • 2763
  • 3
Уволнението на Сергей Игнатов не било продиктувано от някаква невроза на Борисов
©

"Много е важно бъдещето на младите хора. Те не могат да бъдат по - малко образовани от другите деца по света", каза в ефира на Нова телевизия проф. Мирослава Кортенска, която първа възропта срещу нередностите във Фонд "Научни изследвания".

Тя призна, че няколко пъти името й е замесено в доста корупционни практики. По думите й обаче, това е била една  баналната схема.

"Тогава прецених, че ще водя битката до край", каза Кортенска.

Тя поясни, че оставката на Игнатов не е продиктувана от някаква невроза на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г след референдума. "Сергей ИгнатовСергей Игнатов Сергей Симеонов Игнатов е министър на образованието, младежта и науката в кабинета на Бойко пречи на науката и образованието", добави проф. Кортенска.

На въпрос не е ли плашещо, че министърът на образованието се сменя половин година преди края на мандата, Кортенска отговори, че това е бил страхът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но не и на учените. "Никой от академичната общност не искаше да работи повече със Сергей Игнатов", каза още тя.

Относно това, че Милена Дамянова може да е следващият министър на образованието, Кортенска заяви, че не е информирана за това, но й пожела успех.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2763 3

Коментари 3

Добави коментар

2013.01.29 | 12:41

3
г-жо Кортенска .. кога ще ми върнете 500 долара? които Ви заех в сладкарница пролет.за пътуването на сина Ви.

2013.01.29 | 12:03

2
Да не е зомби,а чист комунист.Действащ с методите и похватите на партията.

2013.01.29 | 11:23

1
Не ни пробутвайте Кортенска в стил жена от една партия срещу мъж от друга. Игнатов никога не е бил партийно зомби.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини