Мъж от Радомир преброи 500 дупки на улица от 400 метра

  • 29 януари 2013 06:49

  • 1338
  • 1
Мъж от Радомир преброи 500 дупки на улица от 400 метра
©

Шофьор лудна от уличните ями в Радомир и реши да съди общината. Ангел Игнатов внася иска за 500 дупки, които преброил на дългата едва 400 метра улица към дома му. "Такова орище едва ли има в друг град", въстана препатилият водач във Фейсбук. Той обяви намерението си да иска обезщетение за напълно разбитата си кола първо в социалната мрежа и за няколко дни събра нова група клетници с потрошени в Радомир автомобили.

Ангел твърди, че само за две години и половина след основен ремонт личното му возило отново трябва да влезе в сервиз за тотална поправка. Бунтарят живее на ул. "Мирчо Христов". В отворено писмо до градската управа, публикувано в социалната мрежа, той твърди, че от 20 години, когато си купил там жилище, ремонт на шосето никога не е правен, пише в. "Стандарт".

Лично изброил, че на всеки метър, което е по-малко от една крачка, има по една опасна яма. Някои от дупките били дълбоки по 15 см. Радомирецът броил преди около две години 1800 лева за цялостен ремонт на ходовата част на колата си.

Сега тя отново се нуждае от същата поправка. Затова Ангел е решил да си иска тези пари чрез съда от общината, която не се грижи за асфалта в града. За целта обаче първо ще закара возилото в сервиз, а след това ще поиска от магистратите да накарат кмета да му осребри приложените към иска фактури.

Последвайте канала на

Novini.bg
1338 1

Коментари 1

Добави коментар
Куцото пиле

2013.01.29 | 11:35

1
Прав е човека. Най-после адекватна реакция на обикновения българин. Институциите са се самозабравили и болни от високомерието на властта. Институциите в Бг са свикнали само да обират гражданите си - с лихви, такси, осигуровки, бумащина, губи им ценно лично време даже и на болните и инвалидите "придобивките" са им по-скоро за бог да прости. p.s. та даже искаха да гласуват закон, който да криминилизира неплащането на осигуровки и да вкарват в затвора. Това е нечуван геноцид. Заради некадърността на държавата да икономиката, а оттам пенсионерите, искарва другите работещи граждани престъпници. А какво получаваме в здравеопазването осигурения пациент - едно нищо, една подигравка с изчерпани направления и подигравка на лекаря, че то не върши работа. Трябва и други протести и дела срещу безхаберието на властиимащите.

Добави коментар

Водещи новини