Гаф с първата новогодишна реч на Росен Плевнелиев (снимка+видео)

  • 02 януари 2013 11:41

  • 22637
  • 50
Гаф с първата новогодишна реч на Росен Плевнелиев (снимка+видео)
©

Гаф с първата новогодишна реч на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Тя разбуни духовете в социалните мрежи. Във втората половина на изказването си президентът приобщи американския щат Колорадо към българската природа."Страна с древна култура, богата история, неповторима природа", казва Плевнелиев, при което до него се показва пейзаж от известните Скалисти планини в Колорадо, САЩ.

Същата снимка е публикувана и на сайта на Балкантурист в секцията, рекламираща Пампорово, става ясни от Фейсбук групата "Окупирай България", съобщава пък "24 часа".  Кадърът е първи от поредица снимки за красивия български курорт, но за нито една от тях няма информация къде точно е направена снимката и какво точно се вижда на нея. Този сайт не е единственото място в мрежата, където тази снимка може да бъде свързана с Пампорово. Същата снимка се намира и на сайта Bulgarica.com, като текстът под нея рекламира Пампорово като модерен ски курорт, разположен в сърцето на Родопите, планината на митичния Орфей.

 

Десислава Станева
22637 50

Коментари 50

Добави коментар
.

2013.01.07 | 16:17

50
Само дето не ни призова за нов световен ред. По очевидно обръщение не съм чувал затова ще му направя малко разбор: 1- още от 20тата секунда започна да насажда негативизъм и страх с тия наводнения, атентати и заметресения широко използвана практика от главните медии и самопровъзгласия се елит за да покажат колко опасен е светът, а вдействителност те го правят такъв и хората най-накрая трябва да разберат че тероризъм не съществува. 2- противно на изказването му доходите и просперитета не зависят от произвотството и оправлението на ресурсите. Доходите се определят от големите корпорации които са завладели света тъй като те се борят за максимална печалба има тенденции повече работни часове и по-малка заплата за да принуждават хората да теглят кредити за да си покрият нуждите и по този начин ги поробват в дълг и ги задължават да подържат системата. За да покажа малко логика и Китай има свръх производство държавата отбелязва растеж, а хората работят за жълти стотинки. 3- говори за българи, които гледат в една посока и споделят общи ценности. Това е определение за стадо според мен вместо всеки човек да е индивидуалност и да има собствени възгледи и критично мислене. Човека иска да ви вкара в стадото. 4- казва че демокрацията е свобода и отговорност, поредната глупост в която вярват повечето лъгани хора. Ще ко кажа накратко за да видите тази глупост, демокрацията е това, че 51% от хората управляват 49% от останали те хора и бойко борисов (нарочно го пиша с малка буква) навсякаде повтаря, че демокрацията е най-добрата система за управление измислена до момента, което е голяма глупост. 5- защитава образованието- замазва положението с образованието като споменава някакви награди на има няма 20 деца, докато няколкото десетки хиляди ученици е ясно положението какво е с тях, като дисциплина, интелигентност и тн. Което е направо плачебно и ако те трябва да градят България то тя няма бъдеще. Иначе браво на неколцината за усилията които са положили. Всички тези полици продължават да съсипват образованието, което е ясна тенденция за образуване на новия световен ред с техните чипове за следене. Нека помислим кой се управлява най-лесно? Тъпите и неуките хора ролята която е имала католическата църква в средновековието днес имат правителствата по света. 6- говори седнал- догодина да говори легнал от някой хамак. Иначе огромно неуважение. Незнам колко е цялата реч този разбор съм го направил на базата на 5 минутно клипче в интернет което намерих. Целта е да покажа как да рабирате какво политиците искат да кажат наистина. Тази реч е доказателство че нашите политици изпълняват заповеди от елитът. Който иска може да се интересува от "проект Венера" и движение цайтгайст.
зз

2013.01.06 | 20:38

49
Росен Плевнелиев става за мениджър и технократ,но не и политик камо ли президент.Той е производна на ГЕРБ и какво очаквате тогава-естествено,че ще има гаф.Цялото образувание ГЕРБ не е политическа партия,а върхушка от евтини и подменящи ценностите хора!!
hhh

2013.01.06 | 15:18

48
кажи му 'Българин' и повече не го обиждай!!
Кръстьо Станойков

2013.01.06 | 15:18

47
/ Започнаха празниците "Дни на Пирин" / -ама и вие сте я публикували и то преди години!!!
v

2013.01.06 | 15:18

46
помака-педерас да подава оставката и да заминава извън България, докато е време. Всичките боклуци ще изгорят съвсем скоро
myka

2013.01.06 | 15:18

45
Много, ама много ми липсват речите на др. Първанов бяха едни такива гръмки и запомнящи се почти едни и същи всяка година и ние ги научихме на изуст . Другарят Първанов никога ама никога не се е излaгал , винаги с прическа , милостив помилва толкова много невинни хора само u голям ловец беше и на булките не прощаваше и много приятели имаше от всички слоеве на обществото : то някои от тях много незаслужено ги осъдиха, и него бяха обвинили за някакъв петрол срещу храни, то нали се забрави....и най вече големи връзки има с Москва, много се е учил от там затова и речите му гръмки - хубаво ми беше , чувствах се като на партийно събрание сред другарите
1

2013.01.06 | 15:17

44
Kyde si goceeeeeeeeeee

2013.01.06 | 15:17

43
Досега имаше колорадски бръмбари, сега вече има и колорадски българи :D
дон пепе

2013.01.06 | 15:17

42
И тоя мазен помияр ни е президент,гнусен е.
България на 7 континента и 6 морета !

2013.01.06 | 15:17

41
Малко по малко ще превземем и целия свят , има още бая да попрезидентсва Плевелчето . Така че не се безпокойте !! Шибани македонци , не всичко е ваше!! Между другото само на мен ли ми направи впечатление ,че г-н Мека Китка ,не каза кога г-н Побойко Борисов ще направи 4 лентова магистрала до това чудно българско кътче . ??? What a shame :(

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини