Ремонтират социален дом за деца в старозагорско село

  • 07 юли 2011 10:00

  • 1354
  • 0
Ремонтират социален дом за деца в старозагорско село
© Булфото

Съгласно сключения между Енел Куоре Онлус и Община Стара Загора договор за дарение, фирма „ВИТО-95" ООД от Стара Загора започна работа по доставка и монтаж на асансьор в дома, изграждане на шахта, на рампа за инвалиди до първия етаж, ремонт на таван в спалните помещения на третия етаж.

Фирмата-извършител на дейностите е избрана с процедура със Заповед на кмета на Община Стара Загора между три кандидати с оферти. Общата стойност на договора е 156 402,58 лв. с ДДС.

Документът е подписан от проф.Светлин Танчев и Енел Куоре Онлус. Това е нестопанска организация в общeствена полза, създадена с цел социална солидарност в секторите на социалната и социално-здравна помощ, на любителския спорт, защитата на гражданските права, срещу неравностойно положение, със специално внимание към инвалиди, болни, деца и към хората от третата възраст.

„Изразяваме нашите най-искрени и сърдечни благодарности за проявената отзивчивост, с която Енел Куоре Онлус споделя нашите цели и програми в социалната политика", се казва в официалното писмо на проф.Танчев до ръководството на Енел Куоре Онлус.

Последвайте канала на

1354 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини