Астрологът Гал Сасон: Арабската пролет може да достигне и България

  • 12 декември 2012 18:03

  • 3384
  • 0
Астрологът Гал Сасон: Арабската пролет може да достигне и България
©

Мнозина празнуваха днес - 12.12. 2012 година заради щастливото съвпадение на числата.

Други обаче продължават да правят резервации на места, смятани за спасителна територия, който ще бъде подмината от Апокалипсиса, съобщава БНТ. Да вярваме ли в мрачните прогнози за свършек на света?  Ето какво казва американския астролог Гал Сасон.

"Мисля, че ние сме по средата на една промяна на света, но не мисля, че тя е свързана конкретно с 21 декември 2012. Хората грешат като искат бърза промяна. Това е същото като очакването да дойде Месията и да реши всичките ни проблеми.

Няма преки пътища, има тежка работа, която човечеството трябва да свърши. Хората искат да имат една дата, която да им казва оттук нататък всичко ще е различно. Но това отнема години и години и години, цял живот, векове, за да се случи промяната.

Влизаме в ерата на Водолея и един от стълбовете, на които се крепи ерата на Водолея, може да бъде 21 декември, според маите.

Вероятно ще има хора, които ще се почувстват травматично около 21 декември, особено тези, които вярват в тази дата и това е всичко", казва астрологът.

Каква ще бъде 2013 за света глобално и за България в частност?


Според Гал Сасон, като цяло 2013 година ще продължи безпокойството, което хората изпитваха през 2012, защото Уран е все още в Овен, а Уран е свързан с революциите, а зодия Овен е свързана с насилието. Така че продължаваме да наблюдаваме процесите от Арабската пролет, която се случва в Египет дори в момента и ще продължи да се случва.

"Мисля, че тези процеси ще се разпространят от пирамидите и даже ще достигнат до България. Мисля, че този процес ще предизвика някакъв вид истерия сред хората. Не трябва да е задължително щурм на сградите на властта, но все пак ще бъде някакъв вид недоволство и желание за промяна. Няма ретроградни планети освен Меркурий и Венера в края на годината, затова 2013 ще е много по-лека от 2012.

Казват, че това ще е годината на свободната воля и също е годината на спиралата, което всъщност не е толкова зле за икономиката. Но понеже Сатурн е в Скорпион, може би ще има голени проблеми с валутите тази година. Обезценяване на определена валута, промяна в отношенията между банките, на икономиката ще й отнеме вероятно още две - три години, за да се възстанови", каза още пред БНТ астрологът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3384 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини