Кирил Гумнеров: Трябва да има химическа кастрация за педофилите

  • 07 декември 2012 08:08

  • 3409
  • 17
Кирил Гумнеров: Трябва да има химическа кастрация за педофилите
©

Задължително трябва да има химическа кастрация за педофилите, защото това е болестно състояние.

Това обяви в студиото на сутрешния блок на TV7 Кирил Гумнеров, независим депутат и съосновател на коалицията "Не на ЕС". Вчера от коалицията внесоха законопроект за връщане на смъртната присъда. Очевидно е, че държавата има проблем с престъпността и тя не може да се справи. От ЕС ни налагат някакви правила, които е видно, че не действат, допълни той. Случаите са много. Рецидивисти обикалят по улиците и грабят, изнасилват и убиват. Ние сме абдикирали напълно пред ЕС.

Ние предлагаме смъртното наказание при следните случаи-за предумишлено убийство на бременна жена, на деца ненавършили 14 г., за серийните убийства. Гумнеров поясни, че предлагат смъртно наказание да се налага и за убийства по педофилски подбуди. Същото наказание да се налага и за убийство, извършено от член на организирана престъпна група, занимаваща се с производство и разпространение на наркотици, допълни още той. Педофилията е болест. Химическа кастрация има в САЩ, Швеция, Русия, защити тезата си депутата.

Другият гост, адвокат Марин Марковски разкри, че в България трябва да се съобразяваме с нашите реалности. Той защити тезата, че смъртна присъда не трябва да има. Помислите само, при една евентуална съдебна грешка, убитият няма как да бъде върнат. За всяко престъпление трябва да има наказание. Нещата отиват към отмяна и на доживотната присъда без право на замяна. Педофилите носят половата извратеност, като част от характера си. Аз съм защитавал педофили и е отвратително, но и тези хора имат право на защита. Педофилите трябва да имат право на избор-дали да влязат в затвор или да се подложат на кастрация, завърши Марковски.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3409 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
2

2012.12.14 | 10:22

16
" Педофилите трябва да имат право на избор-дали да влязат в затвор или да се подложат на кастрация, завърши Марковски. " .... Задължително влизат в затвора и им правят кастрация

2012.12.14 | 10:23

17
Каква кастрация бе, идиот!? Нали като наложиш по-сурова присъда, педофилите ще започнат да заличават следите си чрез ликвидация на детето и погребване в някоя нива! Тъпанар смотан!
madmax

2012.12.09 | 20:27

13
Смъртно наказание трябва да има и да се изпълнява.От такава демокрация,дето единият ще убива,а другия ще изнасилва,третия направо си приватизира чужди вещи-благодаря.Нямат страх ни от Бог,ни от Съд.Аман вече.
123

2012.12.09 | 20:28

15
Ето оттам идва проблема. Религията е причината за това. Вместо да се учат хората кое е морално и кое не е морално, религията казва че не трябва да убиваш защото ще отидеш в ада. Тоест това което възпрепятства хората да се избиват не е това че просто не е редно, а само и единствено страха от ада. Жалко че комунизма не е успял да изкорени напълно тази зараза.
1

2012.12.09 | 20:28

14
Добре, но по тази логика е хубаво да приемем и рязането на ръка/ръце?/ на крадците??? - и.., половината софиянци ще трябва да получават инвалидни пенсии.Отиде бюджета в киреча.

2012.12.09 | 20:19

12
И преди го казах и пак ще го кажа: трябва да се отстранят оперативно гениталиите (нека е с упойка, да се правим на хуманни) на всички педофили и на всички изнасилвачи. Като знаят колко е тежко наказанието и че се прилага рязко ще намалеят подобен тип престъпления, тъй като никой не иска да загуби точно тази част от тялото си. Изнасилванията, пък били те на деца или на възрастни, са тежко и гнусно извращение, заслужаващо възможно най-суровото накзание.
Zeitgeist

2012.12.09 | 20:18

11
Референдум за връщане на смъртното наказание!
Ицо

2012.12.07 | 12:17

2
Подкрепям!!!
Ринзо

2012.12.09 | 20:18

10
Все пак го има момента със съдебните грешки, наистина. Вярно, не се случва често, но все пак се случва невинен човек да си го отнесе заради такива грешки. Ако въведем смъртни наказания и кастрации, какво правим наистина в случай на съдебна грешка? Няма перфектна съдебна система в нито една държава, грешки се допускат навсякъде. Обаче ако държавата екзекутира невинен, тогава какво правим? Дори един такъв случай би бил тотална дискредитация на цялото нещо. Знам, всички честни хора искат сурово правосъдие за престъпниците, особено ако става въпрос за убийци, изнасилвачи или педофили, но все пак... Не можем да си позволим да кажем "А, то няма проблеми, почти не се случва да бъде осъден невинен." Защото в момента, в който почнем да гледаме на човешките животи като на статистика, почват наистина големите проблеми на истински зверските държави и режими. Нека има доживотен затвор за тия. Ако са виновни, да гният; ако се окаже, че е имало съдебна грешка и невинен човек е попаднал зад решетките - да се освободи и да бъде обезщетен. Така се застраховаме срещу много по-лошите варианти.

2012.12.09 | 20:17

9
Целта на малките присъди и липса на смъртно наказание е народа да се страхува и да е в непрекъснат психически тормоз, като вниманието му се отвлича от истинските процеси ставащи горе във власта! Битовата престъпност е страшна. До нас 3 къщи бяха разграбени посред бял ден и съборени от мангали. Звъним в полицията и идват след 30 минути, един път ги хванаха, но на другия ден са пуснати. Нямаш спокойствие и не си политически активен, и идва момента на затварянето в черупката и безразличието, че нищо няма да се случи. Последва псувня и толкова. Хората се обезверяват и нищо не правят. Това е демокрацията - форма на управление на бедните.

2012.12.07 | 13:38

7
az bih dobavil 4e i 4algata q ispolzvat za promivane na mozaci, prost narod lesno se upravlqva, tova e
потресен

2012.12.07 | 13:40

8
не химическа, физическа кастрация трябва да има, и то преди влизането им в затвора

2012.12.07 | 13:20

6
da kastrirat ciganite
Фил педото

2012.12.07 | 13:09

5
Като приемем този закон първо трябва да започнат кастрацията с нас депутатите от герб и бсп. Защото издържаме по няколко невръстни пикли срещу секс услуги. А питайте Кузов той си пада по момченца.

Добави коментар

Водещи новини