Журналистът Владимир Йончев след убийството от Орлин Гигов на жена: Домашното насилие е тежък проблем

  • 24 юни 2024 07:47

  • 815
  • 1
Журналистът Владимир Йончев след убийството от Орлин Гигов на жена: Домашното насилие е тежък проблем
© Кадър - Нова телевизия

Домашното насилие е много тежък проблем.  Хората, които могат да направят нещо - странят от него. Ние се въвлякохме в този случай след една дописка на МВР за барикадирал се човек. Съседи ни се обадиха, че същият е пребил и изхвърлил жена на площадката пред апартамента му. Жените, които водиха дела срещу Орлин Гигов,  оттегляха сигналите си срещу него къде със заплахи, къде с убеждения от негова страна и затова досието му е чисто. Това заяви журналистът Владимир Йончев в ефира на Нова телевизия, по повод убийството на жената, която Гигов е пребил и изхвърлил преди време пред апартамента си. 

Всички си мислят, че полицията го прикрива и естествено никой не иска да се заяжда с полицията и всичко изглежда маловажно, а не е. Полицаите твърдят, че той се е заяждал с тях, имали вътрешни проверки, защото той казвал, че близък с един или с друг полицаи. Казват, че са били дружелюбни с него, когато се е бил барикадирал, защото така се правило с психически неустойчивите хора, обясни още журналистът. 

Мъжът, пребил украинка, към друга жертва: Знам как да бия. Няма да ти личи

Последвайте канала на

Калина Христова
815 1

Коментари 1

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.06.24 | 09:03

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини