В Плевен ще се състои ученически форум за споделяне на добри практики

  • 06 март 2024 15:12

  • 211
  • 1
В Плевен ще се състои ученически форум за споделяне на добри практики
© община Плевен

В Плевен предстои да се проведе ученически форум за споделяне на добри практики "Гласът на младите". Той се организира от Фондация "На крилете на знанието" под патронажа на областния управител на Плевен Виолета Иеремиева. Това съобщи Николай Иванчев, директор на фондацията.

Покана за участие във форума е изпратена към училища, учители и ученици от Плевенска област, които да представят реализирани от тях проекти по различни теми като "Гражданска активност", "Лидерство и кариера", "Спорт, здраве и устойчиво развитие", "STEAM (Science Technology Engineering Arts Mathematics)" и "Култура, Културно наследство".

"Мисията на форума е чрез споделянето на добрите практики и презентиране на идеи, изучаване на научни теми и казуси младежите да се приобщават, обучават и мотивират за развитие, да отделят и дават собствен принос в обучението си", коментира Иванчев.

Той допълни, че всеки екип ще има на разположение определено време, за да представи реализиран или предстоящ проект. Останалите участници ще трябва да дадат оценки по зададени критерии в работни листове. Така всеки екип ще получи обратна връзка за своя проект на финала на форума. 

"Гласът на младите" ще се състои на 12 април в зала "Плевен" на Областната администрация. Заявки за участие се приемат до 31 март на електронната поща на фондацията - znanieto.foundation@gmail.com.

Последвайте канала на

Нора Виткова
211 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.06 | 20:21

1
78% от мъжете биха иcкали да подобрят ceкcyалния си живoт, ако сте сpед тях, тpябва да oпитате тoва---> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини