Деца от 25 училища и градини представят свои ръчно изработени мартеници на благотворителен базар

  • 29 февруари 2024 13:17

  • 267
  • 2
Деца от 25 училища и градини представят свои ръчно изработени мартеници на благотворителен базар
© Булфото/архив

Деца и ученици от 25 столични училища и детски градини ще представят свои ръчно изработени мартеници на благотворителен базар в Министерството на образованието и науката. Той ще се проведе на 1 март във фоайетата на четвъртия и петия етаж в сградата на министерството.

Социалното министерство открива благотворителен базар с мартеници

Базарът ще бъде официално открит от 11:00 часа в присъствито на министър- председателя акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С, министъра на образованието и науката проф. Галин ЦоковГалин ЦоковПрофесор д-р Галин Борисов Цоков е избран на 6 юни 2023 г. за министър на образованието в кабинета на, министъра на транспорта и съобщенията Георги ГвоздейковГеорги ГвоздейковГеорги Гвоздейков е авиационен инженер, завършил магистърска програма по „Авиационна техника, министъра на здравеопазването проф. Христо ХинковХристо ХинковПроф. Христо Хинков е роден на 25 март 1953 г. в София. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на и министъра на културата Кръстю КръстевКръстю КръстевКръстю Кръстев е роден на 25.11.1956 г. в Пазарджик. На 6 юни 2023 г. е избран за министър на културата в.

Всички участващи училища и детски градини ще имат свои щандове, на които ще бъдат изложени ръчно изработени от самите деца мартеници.

Част от тях ще се правят и на място пред посетителите. Приходите от продажбите ще бъдат предоставени на съответното училище и детска градина или за благотворителни каузи, които са избрали учениците. Сред гостите ще бъдат още представители на Комисията по образованието и науката в НС, на Отрасловия съвет в училищното и предучилищното образование и др.

Последвайте канала на

Нора Виткова
267 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:33

2
❤️ Г­о­р­­­е­­­щ­и­­ ­м­­­о­­м­­­и­­­ч­­е­­т­­а­­­ ­­­в­и­ ­о­­­ч­­а­­к­­в­­­а­т ­­-­ X­­1­8­.­­F­U­­­N

2024.02.29 | 17:10

1
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone

Добави коментар

Водещи новини