Росен Желязков поздрави управителя на БНБ Димитър Радев при удостояването му със звание "Доктор хонорис кауза на УНСС"

  • 05 декември 2023 14:30

  • 887
  • 2
Росен Желязков поздрави управителя на БНБ Димитър Радев при удостояването му със звание "Доктор хонорис кауза на УНСС"
© НС
Слушай новината Слушай новината

Председателят на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети присъства на тържествената церемония по удостояването с почетно звание „Доктор хонорис кауза на Университета за национално и световно стопанство (УНСС)“ на управителя на Българска народна банка Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г..

Това е признание на престижно учебно заведение към неговия възпитаник за изминатия път и за професионалните му достижения, отбеляза в своето изказване Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети. Биографичната справка на Димитър РадевДимитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 г. Той е магистър по икономика, финанси и кредит. През 1994 г. показва, че той е търсещ човек, който е преживял падането на „желязната завеса“, почерпил е познание и опит в една обществено-политическа система, а след това е изградил себе си в друга, посочи председателят на парламента. Това е банкер, който управлява Българската народна банка вече втори мандат в един доста сложен период от прехода на България в търсенето на национални ценности и посоки, каза Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети

Росен Желязков и депутати присъстваха на панихида в памет на загиналите по време на Гладомора в Украйна

„Сигурен съм, че Вашият  пример ще бъде последван от много от възпитаниците на престижния УНСС, които днес са тук сред нас и ние се надяваме, че един ден и те ще бъдат удостоени с почетното звание „Доктор хонорис кауза на УНСС“, допълни председателят на Народното събрание. 

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети пожела на управителя на Българската народна банка да доведе докрай пътя, по който сме поели, за да стане България част от Еврозоната и да постигне признанието, че е пълноправен член на Европейския съюз.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
887 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.12.05 | 20:25

2
Отслабнете без диета и спорт? истински е и не е скъп, подходящ за всички (жени и мъже), безопасен на всяка възраст, ще видите резултата само след няколко дни. Това е най-продаваното лекарство за отслабване в света, вече и в България----->> mub.me/keto

2023.12.05 | 14:34

1
повръщааааам

Добави коментар

Водещи новини