Министър Тодоров връчи дипломите на първия випуск от специалност "Киберсигурност и цифрова криминиластика"

  • 24 април 2023 15:07

  • 419
  • 0
Министър Тодоров връчи дипломите на първия випуск от специалност "Киберсигурност и цифрова криминиластика"
© МЕУ
Слушай новината Слушай новината

Министърът на електронното управление Георги ТодоровГеорги ТодоровГеорги Георгиев Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през връчи дипломите на първия випуск от специалност „Киберсигурност и цифрова криминиластика“ от Университета по библиотекознание и информационни технологии, съобщиха от пресцентъра на МЕУ.

Министър Тодоров поздрави випускниците като подчерта бързите темпове, с които се развива киберсигурността и киберзащитата у нас и необходимостта от специалисти в сферата. „Едва ли има нещо по-вълнуващо от това да си сред първите! Сега вие имате уникалния шанс да поставите стандарти. Да останете от „бялата страна“. Да изградите такива етика и морал, с които да се гордеят не само блестящите ви преподаватели, но и бъдещите студенти-тези, които идват след вас.“, заяви още министър Георги ТодоровГеорги ТодоровГеорги Георгиев Тодоров е магистър по право. Професионалната му кариера преминава през

МЕУ и Военната академия подписаха споразумение за сътрудничество

Министърът на електронното управление изрази надежда, че имената на днешните дипломанти ще се наредят сред най-добрите киберспециалисти и експерти на България. Освен министър Тодоров, дипломи връчиха и Константин Азов – началник на политическия кабинет и Петър Кирков - директор на дирекция "Мрежова информационна сигурност" в МЕУ. 

Филип Епитропов
419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини