Русенският университет привлича студенти с интердисциплинарна бакалавърска програма

  • 24 февруари 2023 14:37

  • 918
  • 0
Русенският университет привлича студенти с интердисциплинарна бакалавърска програма
© Google maps
Слушай новината Слушай новината

Русенският университет обяви прием по напълно нова интердисциплинарна бакалавърска програма, съобщиха от висшето училище в крайдунавския град. 

Специалност "Европейско и международно сътрудничество" е програма в областта на европейските проекти и международното бизнес сътрудничество. Обучението се провежда по иновативна система от четири образователни модула: европейско и международно сътрудничество в публичния и неправителствения сектор, международно бизнес сътрудничество, английски език за международно сътрудничество и извънаудиторна практическа подготовка. 

Тракийски университет и МУ - Пловдив подписаха споразумение за сътрудничество и съвместна дейност

Специалността е ориентирана към отговаряне на нуждите на бизнеса за специалисти, които знаят и могат да разработват европейски и други международни проекти.

Завършилите специалността получават правоспособност за управление на средствата по европейските фондове според Закона за управление на средствата от Европейските фондове при споделено управление (ЗУСЕФСУ) и професионална квалификация "Експерт по европейски програми и международна дейност". 

Мая Йорданова
918 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини