Президентът откри новата учебна година: От училището зависи децата да са достойни граждани на родината

  • 15 септември 2022 09:46

  • 582
  • 0
© Novini.bg

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на откри новата учебна година в столичното 43-то ОУ „Христо Смирненски“.

За мен е огромна гордост и чест, че мога да участвам и да присъствам в откриването на барелефа на Христо Смирненски. Искам да приветствам всички присъстващи и да им кажа, че това не ни показва само, че имаме минало, но ни дава надежда, че България има и бъдеще, заяви президентът.

Президентът Румен Радев ще открие новата учебна в 43-о ОУ „Христо Смирненски“ в София

Пътят към знанието е път към звездите, следвайте го, заяви началникът на Регионално управление на образованието Ваня Кастрева и добави, че никой не може да отнеме нечие знание. Тя честити новата учебна година на всички ученици.

Президентът Радев благодари за поканата и споделеното вълнение от първия учебен ден. Знам, че е голямо вълнението на първокласниците и искам да им пожелая на добър час. От училището зависи дали децата, ще се изградят като достойни граждани на родината. Истинско удоволсвтие е да бъдеш в училище със славна история, което създава и пресъздава своята традиция по най-дбрия начин, заяви държавният глава и благодари на учителите.

 

Последвайте канала на

Калина Христова
582 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини