Ще имат ли извънредна ваканция учениците?

  • 17 януари 2022 07:03

  • 16666
  • 2
Ще имат ли извънредна ваканция учениците?
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Съюзът на работодателите в системата на народната просвета в България внася искане до министъра на образованието за извънредна ваканция на учениците от 28 януари до 2 февруари.

Това съобщи във Фейсбук председателят на организацията и директор на 119 СОУ в София Диян Стаматов.

 

Това ще допринесе за нормализиране на трудната ситуация с отсъстващи учители и ученици заради епидемията, смятат от гилдията.

Директори на училища искат извънредна ваканция за учениците

Десислава Станева
16666 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.01.17 | 08:31

2
Днешното правителство- комунисти дойдоха на власт с ЛЪЖА и благодарение на финансовата подкрепа на мафиоти избягали от закона в държавата! Румен Радев про руски настроен избран с манипулации с машинен вот загуби комисионна от сделката Грипен...яхна протеста 2021 организиран от криминалния контингент...Кирил Петков син на окръжен на БКП изнесъл в Канадска банка през Австрия близо 160 млн долара в началото на 90те..Асен Василев фалира фирма в Великобритания....Корнелия Нинова...опитна в източването на фирми в началото на 90те ...всичко започна преди 2-3 години когато Българското правосъдие подгони Цв.Василев и Васил Божков ..закрилниците и финансови магнати, които подпомагат БСП през годините ....и започнаха с компромати и откровени ЛЪЖИ ...снимки ....вили в чужбина и се стигна до канибализъм ....сега стана ли ви ясно уважаеми кой Ви управлява в момента ....МАФИЯТА !!!!!

2022.01.17 | 07:10

1
А какви по-точно са тия "съюз на работодателите" в "народната просвета"? Работодател в народната просвета е държавата.

Добави коментар

Водещи новини