Проучване: В област В. Търново 80% от учителите - против COVID сертификати в образованието

  • 25 октомври 2021 16:56

  • 743
  • 4
Проучване: В област В. Търново 80% от учителите - против COVID сертификати в образованието
© Pixabay

80 на сто от учителите в област Велико Търново са против задължителното въвеждане на зеления сертификат. Това показва проучване на регионалната структура на КТ „Подкрепа“.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 31535

Анкетата на КТ "Подкрепа" е проведена в края на миналата седмица в област Велико Търново и е обхванала 70 на сто от учителите в региона. Педагогическите специалисти заявяват, че изискването на "зелен сертификат" ограничава достъпа им до работното място и ги лишава от правото на труд, каза областният координатор на синдиката Дешка Мандикова.

Зелени коридори за имунизация във Велико Търново и тази седмица

Учители на първокласници коментираха: „Аз имам сертификат за преболедувал все още важащ "зелен сертификат". Обмислям и ваксиниране, но на този етап просто още не е необходимо“; „Не съм ваксинирана поради хронично заболяване. Смятам, че не би следвало да се принуждават учителите да се ваксинират“; „Лично аз съм взела предпазни мерки и съм ваксинирана, но сега задължително не мисля, че трябва да се поставя като условие“.

В област Велико Търново преболедували или ваксинирани са под 50% от учителите.

Повече за Коронавирус

corona
Теодора Александрова
743 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
???

2021.10.25 | 17:36

4
Няколко въпроса? - Пи Си Ар тестът адекватен ли е за откриване на вируса, причиняващ К-19? - Каква е ефективността (като цяло) на в@ксините/генните терапии в период 3, 5, 7 или 10 г. и какви са потенциалните нежелани ефекти от тях? - Маските спират ли предаването на вирyса? - Затварянията (локдауните) имат ли някакъв позитивен ефект в-ху ситуацията? - Спазването на дистанция от 1,5 - 2 м. ефективно ли е за каквото и да било? - Първоначалните видеа от Китай, с които се всяваха смут и страх, достоверни ли са или са плод на актьорска игра? Отговорете си поне на първия въпрос и помислете дали цялата тази ситуация/реакция не е с цел, различна от това да се спасят животи...
Съд за Кацаров, Денков и Радев

2021.10.25 | 17:36

3
Каруцаров, Денков и Радев трябва да ги съди Народен съд заради десетките хиляди погубени животи поради тяхното бездествие и безхаберие и за това, че обезглавиха здравната система заради дребнавото отмъщение на безродния диктатор към по интелигентните от него хора с дипломи. Трябва просто да го изчегъртаме - него и цялата му престъпна банда на 14.11.2021 г.
ГЕСТАПОВЦИТЕ НА РАДЕВ

2021.10.25 | 17:35

2
ВСИЧКИ ВАКСИНИ НА ПФАЙЗЕР СА С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ. ФАШИСТА СТОЙЧО КАЦАРОВ СИ ПРАВИ ЧУДОВИЩЕН ЕКСПЕРИМЕНТ С НАС КАТО НИ ВАКСИНИРА С ТЯХ ЗА ДА ПОКАЖАТ НА БРЮКСЕЛ КОЛКО СА ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАРОДА И КОЛКО СА ОПЕРАТИВНИ.. ТОВА Е РАВНОСИЛНО НА УБИЙСТВО НА ХОРА КОИТО СА СЕ ДОВЕРИЛИ НА СИСТЕМАТА УПРАВЛЯВАНА ОТ ТОЗИ ДОКТОР МЕНГЕЛЕ И ГЕСТАПОВЕЦА РАДЕВ.
ГЕСТАПОВЦИТЕ НА РАДЕВ

2021.10.25 | 17:35

1
НАИСТИНА ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА СЕ НАПРАВИ ПЪЛЕН ЛОКДАУН ЗАЩОТО НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОТ ФАШИСТКАТА ХУНТА НА ГЕСТАПОВЕЦА РАДЕВ ТОТАЛНО ИЗПУСНАХА УПРАВЛЕНИЕТО НА КРИЗАТА. ОСВЕН ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ПОТЪРСИ СЪДЕБНА ОТГОВОРНОСТ НА КАЦАРОВ И ДЕНКОВ ВЕДНАГА А НА РАДЕВ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО МУ ПАДНЕ ИМУНИТЕТА СЛЕД ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА ТОВА, ЧЕ ДОПУСНАХА ДА УМРАТ ХИЛЯДИ ХОРА И ЗА ТОВА, ЧЕ ПРОДАДОХА И ПОДАРИХА КАЧЕСТВЕНИТЕ ВАКСИНИ А НАС НИ ВАКСИНИРАТ С ТАКИВА С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини